Western Digital

22TB Upgrade and save!  Higher Capacity for Lower TCO.  

Consolidarea capacității pentru reducerea TCO. Unitățile de 22TB oferă o densitate maximă de stocare. Pe măsură ce se apropie ciclurile de reînnoire a unităților, este un moment ideal pentru a vă revizui densitatea de stocare, a vă asigura că investiția este optimizată pe termen lung și a utiliza cât mai bine perioada de garanție de 5 ani2. Să aruncăm o privire asupra câtorva dintre scenariile cheie de reîmprospătare.

Consolidarea capacității pentru reducerea TCO

Unitățile de 22TB oferă o densitate maximă de stocare Pe măsură ce se apropie ciclurile de reînnoire a unităților, este un moment ideal pentru a vă revizui densitatea de stocare, a vă asigura că investiția este optimizată pe termen lung și a utiliza cât mai bine perioada de garanție de 5 ani2. Să aruncăm o privire asupra câtorva dintre scenariile cheie de reîmprospătare

Înlocuire directă - cel mai rău scenariu

Dacă modernizați un rack plin cu unități de 10TB1, înlocuirea directă cu unități noi de 10TB1 nu va asigura securitatea sistemelor dumneavoastră pentru creșterea volumului de date prin îmbunătățirea capacității per unitate și optimizarea densității de stocare.

Creșterea capacității - ROI scăzut pe termen scurt

Dacă planificați o creștere de aproximativ 50% a capacității de stocare la o unitate de 16TB1, veți atinge obiectivul de stocare mai mare. Dezavantajul este că nu ați optimizat densitatea de stocare și economiile de energie.

Densitate de stocare optimizată - reducere TCO pe termen lung

Pentru a vă maximiza investiția în stocare, trebuie să aveți în vedere mai mult decât capacitatea de bază pe unitate. Înlocuirea unităților de 10TB1 cu unități de 22TB1 oferă o densitate de stocare de peste 2 ori mai mare în același spațiu de rack. Acest lucru reduce spațiul de depozitare cu ~50% și asigură o reducere a consumului de energie de până la 64% în 5 ani (450 KWh).

Considerente cheie privind economisirea

Economisirea energiei

Rularea unei singure unități într-o singură unitate de rack față de 2 unități mai mici în 2 unități de rack oferă economii semnificative de energie atât în ceea ce privește costurile de funcționare, cât și cele de răcire. Numai la nivelul unității, se obține o economie de energie de până la 64%*, cu o economie de 450 KWh* în 5 ani (SATA Power - 50/50 R/W @40 IOPS, la IDLE_0).

Spațiu rack redus

Fiecare unitate de rack are un cost de achiziție, instalare și operare. Dublarea densității de stocare vă permite fie să reduceți la jumătate necesarul de rafturi, fie să vă dublați spațiul de stocare efectiv, cu aceleași costuri de operare. Cu până la 55% mai puține locașuri pentru unități de discuri reduce spațiul de rack cu până la 50%.

Aveți nevoie de mai multe informații?

Contactați responsabilul de cont și conectați - vă cu echipa noastră tehnică de experți pentru a găsi cea mai bună soluție!

1.1 GB = 1.000 .000 .000 .000 de octeți și 1 TB = 1.000 .000 .000 .000 .000 .000 de octeți. Capacitatea reală a utilizatorului poate fi mai mică, în funcție de mediul de operare.
2. Perioada de garanție limitată sau limita maximă de rezistență(TBW), oricare dintre acestea apare prima. Consultați support.wdc.com / warranty pentru detalii de garanție specifice regiunii.

______________

Western Digital, designul Western Digital, logo - ul Western Digital și Ultrastar sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Western Digital Corporation sau ale afiliaților săi în SUA și / sau în alte țări.Toate celelalte mărci sunt proprietatea proprietarilor lor respectivi.Specificațiile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă.Imaginile prezentate pot varia față de produsele reale . 2023 Western Digital Corporation sau afiliații săi. Toate drepturile rezervate. < br > Western Digital UK Limited - 3 rd floor - Connaught House - 255 High Street - Guildford - Surrey - GU1 3 BS - Regatul Unit - Sediul companiei: Guildford - Declarație de confidențialitate - Dezabonare.