Calitatea de membru Intel® Partner Alliance vă oferă oportunități exclusive de consolidare a afacerilor, cum ar fi intrarea pe piața globală, formare avansată și asistență - toate adaptate nevoilor dumneavoastră.

Obiectivul programului este:

  • Extinderea tipurilor de parteneri cărora se adresează programul Intel
  • Creșterea concentrării pe soluții și colaborarea partenerilor
  • Îmbunătățirea și aprofundarea curriculumului de formare prin instrumente specializate
  • Oferirea de plus valoare și o experiență îmbunătățită și simplificată


Aderarea la noul program Intel® Partner Alliance vă oferă mai multe oportunități ca oricând de a vă construi afacerea. Explorați mai jos beneficiile, cerințele și rolurile de membru ale programului.

 

Beneficiile calității de MembruProgramul oferă mai multe avantaje membrilor, cum ar fi accesul special la:

Traininguri și Certificări

Admiterea la Intel® Partner University vă oferă instruire specializată în tehnologii avansate, programe de certificare și recompense pentru învățare.

Resurse Marketing

Intrarea pe Marketplace Intel® și Intel® Marketing Studio vă ajută să creați o cerere mai mare pentru produsele și serviciile pe care le oferiți.

Recompense valoroase

Câștigați puncte pentru activitățile desfășurate, treceți la un nivel superior în programul de parteneriat și obțineți acces la resurse suplimentare pentru a vă dezvolta afacerea.

Suport prompt și rapid

Conectați-vă rapid cu asistența Intel live ori de câte ori aveți nevoie pentru a primi răspuns la o întrebare.>> Aflați mai multe despre beneficiile calității de Membru

Nivelurile și rolurile programului. Există trei niveluri de membru în program:

  • Titanium
  • Gold
  • Registered

Programul este conceput pentru a recompensa partenerii cu oportunități de dezvoltare a afacerii, promovarea soluțiilor și extinderea expertizei. Descrierea rolului și criteriile de calificare pot fi găsite la: https://intelpartneralliance.intel.com/us-en-program>> >> Termeni și Condiții