IP Infusion

IP Infusion este unul dintre principalii furnizori de software și soluții de rețea deschisă pentru operatorii de transport, furnizorii de servicii și operatorii de centre de date, cu peste 600 de clienți și mii de implementări.

Soluțiile companiei permit operatorilor de rețea să își dezagregheze rețelele pentru a accelera inovația, a eficientiza operațiunile și a reduce costul total de proprietate (TCO), iar producătorilor de echipamente originale de rețea să dezagregheze dispozitivele de rețea pentru a accelera timpul de lansare pe piață, a furniza servicii complexe și a obține o rezistență de nivel operator.

OcNOS Software

OcNOS Software

OcNOS (Sistem de operare Open Compute Network) este un sistem de operare robust, programabil și inovator, cu o singură imagine software care rulează pe întregul portofoliu de platforme Open Compute de la principalii furnizori de dispozitive de rețea. Acest lucru garantează operațiuni consistente, automatizarea fluxului de lucru și o disponibilitate ridicată, reducând în același timp semnificativ cheltuielile operaționale. Combinația dintre OcNOS de la IP Infusion și gama de platforme de rețea deschise de la Edgecore asigură cea mai bună soluție de rețea în prezent, dar oferă, de asemenea, o gamă extinsă de opțiuni pentru a satisface orice cerințe la nivel de arhitectură de rețea în viitor.

Discutați cu un expert

pentru a defini infrastructura IT potrivită care să vă transforme afacerea