Intel

Intel este lider mondial în proiectarea și fabricarea de produse și tehnologii esențiale ce alimentează cloud-ul și o lume din ce în ce mai inteligentă și conectată.

Intel oferă platforme de calculatoare, rețele și comunicații unui set larg de clienți, inclusiv producători de echipamente originale (OEM), producători de design original (ODM), furnizori de servicii cloud și de comunicații, precum și producători de echipamente industriale, de comunicații și auto. Intel stabilește, de asemenea, un nou standard pentru responsabilitatea corporativă, punând în aplicare schimbări semnificative în întreaga sa rețea globală.

  • De la avansarea soluțiilor climatice la inițiativele privind diversitatea și incluziunea, Intel unește partenerii, clienții și portofoliul său global de tehnologie pentru a realiza ceva cu adevărat remarcabil.

Mini PC Intel® NUC

It's more than a 4x4 mini PC; it's a wide portfolio of devices, kits, and elements that give you the ability to create the exact system you need.

Graphics

For serious gamers and professional content creators, Intel Arc graphics, featuring Xe HPG microarchitecture, offers hardware, software, and services solutions that deliver the future of high-performance gaming and streaming.

Server and Data Center

Trust, reliability, proven performance. There are reasons Intel is a global leader and preferred provider of server technology and products. Intel understands the needs of the modern data center and harnesses its years of experience and design expertise to deliver a broad portfolio of innovative server products, systems, and solutions to help businesses grow and be competitive in the market.

Accelerate Your Growth

Creșteți-vă afacerile

Fiți parte din Intel® Partner Alliance, și veți avea acces la programe de formare avansată și competențe, premii, instrumente de lucru și asistență, precum și la o experiență web sofisticată ce vă oferă un avantaj semnificativ în construirea și vânzarea celor mai inovatoare soluții și servicii.

Redeem IPA Voucher Join the IPA Program

Get a Consultation