Intel

Intel este lider mondial în proiectarea și fabricarea de produse și tehnologii esențiale ce alimentează cloud-ul și o lume din ce în ce mai inteligentă și conectată.

Intel oferă platforme de calculatoare, rețele și comunicații unui set larg de clienți, inclusiv producători de echipamente originale (OEM), producători de design original (ODM), furnizori de servicii cloud și de comunicații, precum și producători de echipamente industriale, de comunicații și auto. Intel stabilește, de asemenea, un nou standard pentru responsabilitatea corporativă, punând în aplicare schimbări semnificative în întreaga sa rețea globală.

  • De la avansarea soluțiilor climatice la inițiativele privind diversitatea și incluziunea, Intel unește partenerii, clienții și portofoliul său global de tehnologie pentru a realiza ceva cu adevărat remarcabil.

Produse Intel® pentru rețele și Ethernet

Controlerele, adaptoarele și accesoriile Intel Ethernet oferă viteze de la 1 la 100GbE - cu capabilități versatile pentru a optimiza performanța sarcinilor de lucru. Intel oferă centrelor de date din întreaga lume componente și soluții Ethernet inovatoare, care sunt testate pe scară largă pentru interoperabilitatea, fiabilitatea și performanța rețelei.

Grafică

Pentru cei pasionați de jocuri și creatorii profesioniști de conținut, soluțiile grafice Intel Arc, cu microarhitectura Xe HPG, oferă soluții hardware, software și servicii ce asigură viitorul jocurilor și al streaming-ului de înaltă performanță.

Server și centre de date

Încredere, fiabilitate, performanță dovedită. Există motive pentru care Intel este lider global și furnizor preferat de tehnologie și produse pentru servere. Intel înțelege nevoile centrului de date modern și își valorifică anii de experiență și expertiza în proiectare pentru a oferi un portofoliu larg de produse, sisteme și soluții de server inovatoare pentru a ajuta companiile să se dezvolte și să fie competitive pe piață.

Accelerate Your Growth

Creșteți-vă afacerile

Fiți parte din Intel® Partner Alliance, și veți avea acces la programe de formare avansată și competențe, premii, instrumente de lucru și asistență, precum și la o experiență web sofisticată ce vă oferă un avantaj semnificativ în construirea și vânzarea celor mai inovatoare soluții și servicii.

Răscumpărați IPA Voucher Alăturați-vă IPA Program Alăturați-vă ASBIS Assist Pro

Obțineți consultanță