Infinidat

Infinidat oferă un portofoliu remarcabil de soluții bazate pe stocare, cele mai bune din clasa sa, pentru întreprinderile și furnizorii de servicii care caută cele mai bune soluții de stocare primară, protecție modernă a datelor, DR/BC și reziliență a stocării cibernetice.

Infinidat este standardul în materie de soluții de stocare în cadrul întreprinderilor, oferind soluții de stocare inovatoare de top în domeniu pentru a răspunde celor mai solicitante sarcini de lucru actuale. Neural Cache-ul lor patentat, cu tehnologia sa de învățare profundă, permite o capacitate și o performanță mai mare a aplicațiilor din lumea reală la scară largă, într-o amprentă mai mică și mai ecologică, reducând consumul de energie cu până la 42% pe petabyte efectiv.

  • Sisteme de stocare
  • Servicii de protecție a datelor
Protecția datelor

Protecția datelor

  • InfiniGuard® - Protecție modernă a datelor la scară Petabyte cu recuperare garantată în 20 de minute. InfiniGuard este un dispozitiv modern de protecție a datelor de clasă enterprise, de recuperare în caz de dezastru și de continuitate a activității, rezilient din punct de vedere cibernetic, construit special pentru protecția datelor.
Stocare primară

Stocare primară

  • InfiniBox® - Stocare revoluționară pentru sarcini de lucru cu aplicații mixte. Sprijinit de cele mai bune garanții din industrie în ceea ce privește performanța, disponibilitatea și reziliența stocării cibernetice, InfiniBox oferă cel mai bun timp de recuperare a valorii din clasa sa.
  • InfiniBox SSA™ - Soluție de stocare cu performanțe ultra-înalte pentru cele mai intense sarcini de lucru. Conceput special pentru cele mai exigente sarcini de lucru sensibile, cu latență ultra-redusă și critice, InfiniBox SSA are o latență I/O de 35 microsecunde, lider în industrie, ce oferă performanțe de neegalat în lumea reală a aplicațiilor.

Obțineți consultanță

pentru a defini infrastructura IT potrivită pentru a vă transforma afacerea