GIGABYTE

GIGABYTE este un furnizor de hardware și soluții pentru servere de afaceri care extinde acoperirea serverelor de afaceri și a sistemelor cloud cu soluții hardware și software.

Gigabyte reprezentat oficial de ASBIS

GIGABYTE oferă o gamă cuprinzătoare de produse care își propune să „Îți Îmbunătățească Viața”. Cu o expertiză ce cuprinde sisteme de consum, de afaceri, jocuri și cloud, GIGABYTE și-a stabilit reputația de lider în industrie cu produse premiate, inclusiv plăci de bază, plăci grafice, laptop-uri, mini PC-uri, monitoare și alte componente și accesorii pentru PC.

Produse & Soluții Enterprise

Răcire cu lichid

Răcire cu lichid

Eliberați potențialul maxim al centrului de date cu cheltuieli minime de afaceri. Depășirea provocărilor reprezentate de consumul de energie din centrele de date actuale în creștere, cu o stabilitate optimizată a funcționării și PUE (Utilizare eficientă a energiei), prin implementarea serverelor proiectate pentru metodele de răcire care se potrivesc strategiei dumneavoastră IT, de la aer, lichid și până la imersiune.

OCP Data Center

OCP Data Center

Acestea sunt rafturi și noduri barebone pentru centre de date bazate pe standardele Open Rack OCP.Principalele caracteristici: design modular de ultimă generație, eficiență energetică extremă, scalabilitate completă, asamblare și manipulare ușoară.

Soluții AI

AI Solutions

Puterea de procesare, cantități mari de date, rețea rapidă și acceleratoare, toate sunt incluse într-o soluție de server HPC și/sau AI gata de scalare.

MBD Server

MBD Server

Plăcile de bază pentru servere versatile, cu caracteristici bogate pentru întreprinderi,vin în factori de formă: EEB/E-ATX/ATX/microATX/mini-ITX. Opțiuni cu un singur socket sau cu două socket-uri disponibile pentru procesoarele x86 de la AMD și Intel, precum și pentru procesoarele ARM de la Ampere.

Accesorii pentru servere

Accesorii pentru servere

Accesorii pentru servere de la producători de top pentru a satisface nevoile centrului dumneavoastră de date.

  • Controlere
  • Adaptoare de stocare
  • Module de securitate și gestionare
Produse pentru consumatorii finali

Produse pentru consumatorii finali

În calitate de dezvoltator permanent de hardware și soluții pentru PC-uri și servere, GIGABYTE este dedicată promovării unor experiențe de utilizare minunate pentru creatorii de conținut și gameri,permițând imaginației lor să să manifeste o viață mai bună. - Desktop MBD -\Desktop VGA și GPU - Laptopuri - Desktop PC - Mini-PC.

Obțineți consultanță

pentru a defini infrastructura IT potrivită pentru a vă transforma afacerea