Dell Technologies

Dell Technologies

Dell Technologies este un furnizor de top de produse comerciale și de consum pentru clienți, soluții de infrastructură și tehnologii care stimulează progresul uman. Dell Technologies este un furnizor de încredere la nivel global care creează computere bazate pe inteligență artificială, soluții de stocare proactive și servere automate pentru a alimenta viitorul inovației. Dell oferă un portofoliu cuprinzător și interconectat de produse și servicii end-to-end, de la client la infrastructură și de la edge la cloud, pentru o varietate de parteneri și clienți - revânzători, furnizori de soluții și servicii, integratori de sisteme și multe altele.

Familia de PC-uri comerciale Dell Latitude

Familia de PC-uri comerciale Dell Latitude

Cele mai inteligente PC-uri de uz comerciale din lume, concepute în mod sustenabil pentru productivitate în timpul deplasărilor, permit utilizatorilor să lucreze cu încredere de oriunde.

Stațiile de lucru Dell Precision

Stațiile de lucru Dell Precision

Stațiile de lucru Dell Precision oferă versatilitate și flexibilitate în formă și design, caracteristici de performanță de top și fiabilitate pentru ca utilizatorii să poată cuceri cele mai solicitante aplicații din industrie.

Sistemele desktop și all-in-one Dell OptiPlex

Sistemele desktop și all-in-one Dell OptiPlex

Având design îmbunătățit și inteligență artificială încorporată, sistemele Dell OptiPlex sunt mai inteligente decât oricând. Cea mai nouă generație de sisteme OptiPlex cuprinde desktop-uri mai inteligente și mai rapide, dar caracterizate de aceeași fiabilitate dovedită a mărcii timp de mai bine de 27 de ani de inovație.

Familia de monitoare Dell

Familia de monitoare Dell

Dell Technologies – producătorul de monitoare nr. 1 în lume - propune clienților săi o gamă extinsă de monitoare, care oferă fiabilitate și performanțe extraordinare ale ecranelor, precum și caracteristici de colaborare incredibile.

Servere și soluții de storage și networking

Servere și soluții de storage și networking

Explorați un portofoliu larg de servere și soluții de storage & networking optimizate pentru sarcinile de lucru ale companiilor digitale.

Dell RISE Partner Program

Dell RISE Partner Program

RISE este un program de recompensare dedicat partenerilor autorizați Dell Technologies care fac achiziții prin intermediul unui distribuitor autorizat.