CANYON

Canyon, un brand de accesorii pentru telefoane mobile, gadgeturi pentru computere și portabile cu o creștere dinamică, își dezvăluie noua identitate, un logo reproiectat și un nou slogan. Schimbările se adresează publicului tânăr, cu un motto clar și simplu: “You can!”

Canyon este un brand cu o creștere dinamică, ce oferă accesorii pentru telefoane mobile, gadgeturi pentru computere, accesorii auto și portabile. Produsele sale sunt dezvoltate pentru tinerii din mediul urban și pentru toți cei care apreciază consumul inteligent, îmbrățișează cele mai noi tendințe și apreciază autenticitatea. Canyon încurajează tinerii să fie ei înșiși, să se exprime și să-și îmbrățișeze unicitatea. Brandul îi susține și îi motivează să fie autentici și să aibă un impact pozitiv asupra lumii.

REGIUNILE ACTUALE CANYON

Europa: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Cipru, Estonia, Franța, Grecia, Germania, Ungaria, Irlanda, Letonia, Lituania, Malta, Țările de Jos, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elveția, Marea Britanie, Ucraina

Asia: Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Kazahstan, Uzbekistan

Africa: Nigeria, Africa de Sud

America Latină: Costa Rica

Orientul Mijlociu: Kuweit, Emiratele Arabe Unite, Oman, Arabia Saudită