Broadcom

Broadcom este lider global în domeniul tehnologiei de infrastructură, bazat pe peste 50 de ani de excelență.

Broadcom Inc., o corporație din Delaware cu sediul central în San Jose, California, este lider global în domeniul tehnologiei de infrastructură ce proiectează, dezvoltă și furnizează o gamă largă de soluții software pentru semiconductori și infrastructură. Portofoliul de produse Broadcom, lider de categorie, deservește piețe critice, inclusiv centrele de date, rețelele, software-ul de întreprindere, cu banda largă, wireless, stocare și industriale.

  • Soluțiile Broadcom includ rețele de centre de date și stocare, software pentru întreprinderi, mainframe și securitate cibernetică axate pe automatizare, monitorizare și securitate, componente pentru smartphone-uri, telecomunicații și automatizarea fabricilor. Cu rădăcini bazate pe bogata moștenire tehnică a AT&T/Bell Labs, Lucent și Hewlett-Packard/Agilent, Broadcom se concentrează pe tehnologiile care conectează lumea noastră.
Adaptoare Host Bus

Adaptoare Host Bus

Oferă conectivitate pentru stocarea atașată direct. Adaptoarele Host Bus conectează până la 1024 de dispozitive SAS/SATA sau 32 NVMe în servere și matrice de stocare externă, permițând infrastructurilor de stocare masive să suporte baze de date, media și alte aplicații.

Adaptoare Host Bus Fibre Channel

Adaptoare Host Bus Fibre Channel

HBA-urile Emulex 32Gb/16Gb/8Gb Fibre Channel oferă performanță supremă, scalabilitate, fiabilitate, management și diagnosticare pentru matricele de stocare flash cu latență scăzută, matricele HDD și aplicațiile critice.

Carduri de control RAID

Carduri de control RAID

Cardurile de control MegaRAID® sunt cea mai răspândită arhitectură de protecție a datelor RAID. Controlerele noastre RAID se adresează practic tuturor mediilor de stocare cu atașare directă (DAS) – SATA sau SAS, hard disk-uri NVMe (PCIe) sau SSD-uri, conectivitate internă sau externă.

Adaptoare de rețea Ethernet

Adaptoare de rețea Ethernet

Adaptoarele de rețea Ethernet extinse de la Broadcom oferă soluții la nivel de placă pentru NIC-uri PCIe standard și adaptoare Open Compute Project (OCP) de la 1 GbE la 200 GbE pentru piețele Enterprise, Cloud și Telco.

Obțineți consultanță

pentru a defini infrastructura IT potrivită pentru a vă transforma afacerea