BlackBerry

Asigură un viitor conectat în care puteți avea încredere

BlackBerry ajută organizațiile să se apere împotriva amenințărilor cibernetice. Fondată în 1984 sub numele de Research In Motion (RIM), BlackBerry este acum lider în domeniul securității cibernetice - ajutând companiile, agențiile guvernamentale și instituțiile critice de siguranță de toate dimensiunile să securizeze Internetul lucrurilor (IoT).

Securitatea cibernetică a BlackBerry, condusă de Cylance AI

Securitate de clasă mondială pentru ca organizațiile de toate dimensiunile să își apere interesele și să permită forțe de muncă hibride, reducând în același timp complexitatea.

CylanceENDPOINT

CylanceENDPOINT

CylanceENDPOINT™ utilizează inteligența artificială avansată pentru a detecta amenințările înainte ca acestea să provoace daune, minimizând întreruperile de activitate și costurile generate de un atac ransomware. Soluția combină prevenirea, detectarea și răspunsul de autoapărare Cylance® AI pentru a opri mai multe atacuri mai devreme și cu mai puțină intervenție umană. Oferă vizibilitate asupra atacurilor și accelerează investigarea și răspunsul.

BlackBerry UEM

BlackBerry UEM

Activați productivitatea securizată la un loc de muncă digital din ce în ce mai îndepărtat cu gestionarea unificată a terminalelor (UEM) și controlul politicilor. Oferă o gamă completă de produse concepute pentru a oferi cea mai bună gestionare unificată a punctelor finale din clasa sa, care răspunde nevoilor organizațiilor medii și mari și organizațiilor cu nevoi de securitate sporită.

BlackBerry AtHoc

BlackBerry AtHoc

Soluția de gestionare a evenimentelor critice BlackBerry® AtHoc® combină un sistem securizat de notificare a situațiilor de urgență cu instrumente și capacități de răspuns la incidente. În situații de criză, BlackBerry AtHoc transmite informații clare și în timp util echipei și publicului larg, astfel încât toată lumea să fie în siguranță.

SecuSUITE

SecuSUITE

Soluțiile SecuSUITE ajută în special guvernele, întreprinderile și alte organizații să își protejeze comunicațiile mobile. Prin integrarea componentelor SecuSUITE on premise în infrastructurile existente ale clienților și prin conectarea acestora la sistemele backend specifice, Secusmart oferă o ofertă holistică pentru a proteja clienții de orice atac electronic de interceptare.

Discutați cu un expert