B&O

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen este un brand audio de lux fondat în 1925 în Struer, Danemarca, de Peter Bang și Svend Olufsen, al căror devotament și viziune rămân fundamentul companiei. Timp de aproape un secol, Bang & Olufsen a depășit limitele tehnologiei audio, iar compania continuă să fie în topul inovației acustice. Astăzi, fiecare produs Bang & Olufsen este în continuare caracterizat de combinația unică de sunet excepțional, design atemporal și măiestrie de neegalat. Produsele inovatoare ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazinele Bang & Olufsen, pe bang-olufsen.com și în magazinele selecționate din peste 70 de piețe.

Example alt

Boxe portabile

Boxele Bluetooth portabile sunt compacte și ușor de transportat - ceea ce le face perfecte pentru a avea muzica preferată oriunde mergi în timp ce te bucuri de o calitate ridicată a sunetului. Boxele portabile B&O se pot conecta prin Bluetooth, astfel încât să poți asculta muzica pe care o iubești, oriunde te-ai afla.

Căști

Ia muzica preferată oriunde mergi cu căștile Bluetooth fără fir. În călătorii, la muncă sau în perioadele de relaxare, căștile și căștile ANC, proiectate în mod special pentru a oferi o performanță audio de excepție, sunt alegerea perfectă.

Boxe Wi-Fi

Bucură-te de muzică cu sistemul audio pentru acasă Bang & Olufsen. Explorează boxele pentru acasă cu design unic, de la cele pentru home theater până la cele individuale care se conectează în toată casa.

Televizoare

Descoperă experiența televiziunii all-in-one, combinând un sunet remarcabil și cele mai bune ecrane OLED din clasă. Bucură-te de super divertisment la domiciliu cu televizoare și sisteme de sunet ce creează o experiență captivantă pentru toate filmele și serialele preferate.