Rack ASRock

Compania lider în domeniul serverelor inovatoare

Rack ASRock

ASRock Rack Inc., înființată în 2013, este specializată în domeniul hardware-ului pentru servere Cloud Computing. În timp ce moștenește conceptele de proiectare ale ASRock, "Creativitate, Considerație, Rentabilitate", compania are ca misiune să aducă în industria serverelor o gândire ieșită din comun, și pasiunea de a inova. Bazându-se pe dorința de creștere și canalele de distribuție din ce în ce mai mari ale ASRock, compania vizează piața în plină expansiune a Cloud Computing și se angajează să servească piața cu hardware pentru servere Do It Yourself ușor de utilizat și ecologic, cu produse flexibile și fiabile.

Produse ASRock Rack

ASRock Rack Barebone

Barebone

ASRock Rack barebones sunt sisteme de servere compacte si gata de utilizare care includ componente esentiale precum placa de baza, CPU, memorie si stocare. Aceste barebones sunt proiectate pentru implementare și configurare ușoară, făcându-le ideale pentru întreprinderile mici și mijlocii sau birourile la distanță care caută soluții eficiente de server, fără complexitatea construirii din componente individuale.

ASRock Rack Placă de bază pentru server

Placă de bază pentru server

Plăcile de bază ASRock Rack pentru servere sunt platforme fiabile și de înaltă performanță, concepute pentru aplicații de server pentru centre de date și întreprinderi. Acestea au un design robust, cu suport pentru mai multe unități centrale de procesare, capacități mari de memorie și diverse sloturi de expansiune pentru a se adapta la diverse configurații de server și sarcini de lucru.

Obțineți consultanță

pentru a defini infrastructura IT potrivită pentru a vă transforma afacerea