AIC

AIC este unul dintre principalii furnizori de soluții OEM/ODM și COTS (comercial off-the-shelf), precum și de servere și soluții de stocare.

COTS (comercial off-the-shelf) și soluții pentru servere și stocare.

Cu capacități interne de proiectare, producție și validare, produsele AIC sunt extrem de flexibile și configurabile pentru orice factor de formă, standard sau personalizat. AIC conduce industria din 1996, având experiență în inginerie mecanică, electronică, la nivel de sistem, precum și dedicare pentru inovație și satisfacția clienților. Cu sediul central în Taiwan, AIC are birouri și operațiuni în Statele Unite, Asia și Europa.

Servere AIC

Servere

AIC oferă carcase pentru calculatoare industriale rezistente la EMI-RFI. Carcasele AIC sunt proiectate pentru a susține cele mai recente platforme tehnologice de pe piața actuală, asigurând o compatibilitate maximă cu produsele altor furnizori de componente.

Servere de stocare AIC

Servere de stocare

Serverele de stocare AIC sunt soluții de nivel enterprise concepute pentru a oferi stocare de înaltă performanță și scalabilă pentru întreprinderi. Aceste servere oferă capacități robuste de stocare a datelor, adesea cu suport pentru diverse configurații RAID, compartimente pentru unități de stocare cu înlocuire la cald și surse de alimentare redundante pentru a asigura fiabilitatea și disponibilitatea datelor. Serverele de stocare AIC sunt ideale pentru aplicațiile ce necesită stocare de date la scară largă, backup, virtualizare sau livrare de conținut în medii IT solicitante.

AIC JBOD

JBOD

AIC JBOD sunt soluții de stocare specializate, concepute pentru extinderea capacității de stocare în infrastructurile de servere existente. Aceste servere sunt formate din mai multe locașuri pentru unități fără capacități de procesare încorporate, ceea ce le permite să servească drept unități de expansiune a stocării pentru servere sau matrice de stocare, permițând soluții de stocare flexibile și scalabile pentru mediile de întreprindere.

Carcase servere AIC

Carcase servere

Carcasele pentru servere AIC sunt carcase versatile și personalizabile, concepute pentru a găzdui componente de server, cum ar fi plăci de bază, procesoare, memorie și unități de stocare. Aceste carcase oferă o bază solidă pentru construirea sistemelor de servere, oferind caracteristici precum compartimente pentru unități de discuri înlocuibile la cald, surse de alimentare redundante și mecanisme de răcire eficiente pentru a asigura o funcționare fiabilă în centrele de date sau în mediile IT de întreprindere..

Obțineți consultanță

pentru a defini infrastructura IT potrivită pentru a vă transforma afacerea