ABBYY

ABBYY, lider în automatizarea inteligentă. Compania reimaginează modul în care oamenii lucrează și în care companiile își cresc afacerile, oferind inteligența care alimentează platformele de automatizare.

Tehnologiile ABBYY sunt utilizate de peste 10.000 de companii, inclusiv multe dintre cele 500 de companii din Fortune 500, și sunt recunoscute pentru poziția lor de lider în domeniul procesării inteligente a documentelor (IDP), descoperirii și extragerii proceselor pentru a genera un impact semnificativ acolo unde contează cel mai mult: experiența clienților, eficiența, profitabilitatea și avantajul competitiv.

ABBYY FineReader PDF Standard

ABBYY FineReader PDF Standard

FineReader PDF ajută profesioniștii să maximizeze eficiența la locul de muncă digital. Cu cea mai recentă tehnologie OCR bazată pe inteligență artificială de la ABBYY, FineReader PDF facilitează digitizarea, recuperarea, editarea, protejarea, partajarea și colaborarea cu toate tipurile de documente în cadrul aceluiași flux de lucru.

ABBYY FineReader Server

ABBYY FineReader Server

Conceput pentru conversia de volume mari de documente, ABBYY FineReader Server convertește automat colecții mari de documente în depozite digitale accesibile și cu posibilități de căutare. Această ofertă de conversie OCR și PDF bazată pe server convertește documentele scanate și electronice în format PDF, PDF/A, Microsoft Word sau în alte formate pentru căutare, păstrare pe termen lung, colaborare sau procesare suplimentară - rapid, precis și automat.

ABBYY Vantage

ABBYY Vantage

Procesarea inteligentă a documentelor (IDP) utilizează tehnologii bazate pe inteligența artificială pentru a procesa documente structurate, semistructurate și nestructurate. IDP permite procesarea directă a documentelor prin capturarea, extragerea și procesarea automată a datelor încorporate în documentele de afaceri, în aproape orice proces din orice industrie.

Discutați cu un expert