Ce este Intel® NUC?

Intel® NUC este un PC cu factor de formă mic, și amprentă mică. Pe scurt Next Unit of Computing, Intel® NUC (spuneți-o ca „noroc” sau „camion”) pune puterea PC-ului de dimensiuni mari în palma mâinii.

Obțineti Intel® NUC-ul perfect adaptat nevoilor dumneavoastră. Alegeți dintre mini-PC-urile Intel® NUC gata de utilizat, kiturile barebone Intel® pe care le puteți configura singuri și plăcile Intel® NUC pentru aplicații personalizate.

 • Gata de utilizare
 • Mini PC-uri cu Windows*10
 • Configurat și adaptat de Intel pentru performanțe optime
 • 3 ani garanție Intel pentru produsul complet
 • Gata de utilizare
 • Caracteristici configurabile
 • Instalați-vă propria memorie, stocare și sistem de operare (nu sunt incluse)
 • Gama completă de procesoare Intel®
   
 • Gata de integrare
 • Procesor sudat
 • Factor de formă 4x4-inch
 • Sasiu independent pentru utilizare încorporată și design personalizat
 • Familie de componente modulare
 • Mod nou de proiectare, construire și service a sistemelor
 • Soluții personalizate cu timp minim de cercetare și dezvoltare
 • Gama completă de procesoare Intel®

   

Caracteristici

Acasă

Intel® NUC pentru Acasă

O casă mai inteligentă este la doar un Intel® NUC distanță. Dimensiunile reduse și performanțele ridicate ale Intel® NUC vă pot aduce tehnologia în bucătărie, vă pot gestiona sistemul de divertisment la domiciliu și, bineînțeles, vă pot alimenta biroul de acasă și spațiul de lucru.

 

 

     

Încărcați-vă biblioteca de streaming cu un PC Intel® NUC Mini: video 4K, audio digital 7.1 prin Toslink și un computer cu putere completă, toate într-o amprentă minusculă și ușoară.

 

Suport pentru până la șase ecrane, putere pentru VR complet imersiv și kituri barebones care vă permit să vă construiți mașina de vis - Intel® NUC este un mod cu totul nou de a vă juca.

 
 

   
 

Aveți nevoie de o platformă performantă pentru filmul dumneavoastră independent? Sau aveți nevoie de un loc unde să gestionați toate amintirile digitale ale familiei? Intel® NUC oferă creatorilor o gamă largă de opțiuni, de la mini PC-uri gata de rulat până la kituri barebones

 

Reduceți tehnologia biroului de acasă fără a sacrifica performanțele sau capacitățile. Mini PC-urile Intel® NUC fac toată munca unui desktop de dimensiuni mari utilizând un spațiu mic.

 
         

Afaceri

Intel® NUC pentru Afaceri

Există o aplicație mare pentru fiecare mic Intel® NUC, ușor de utilizat și care economisește spațiu. De la stațiile de lucru desktop până la productivitatea vizibilă pentru sălile de conferințe, mini PC-urile Intel® NUC sunt jucători puternici în fiecare aplicație de afaceri.

 

 

     

Cu suport pentru până la șase ecrane 4K, Wi-Fi încorporat și un factor de formă minuscul care se poate monta în spatele unui ecran, Intel® NUC este o soluție ideală pentru săli de conferințe, chioșcuri și semnalizare digitală

Fie că aveți nevoie de putere maximă pentru redarea grafică și video sau de aplicații de birou de încredere, există un NUC Intel® pentru fiecare categorie profesională

 
 

   
 

Intel® NUC Rugged este gata de lucru în medii dificile și aplicații IoT. Utillizați un Intel® NUC Rugged oriunde aveți nevoie de putere și inteligență de calcul sau încorporați plăcile Intel® NUC direct în aplicațiile dumneavoastră personalizate.

Amprenta minimă, configurarea simplă și gestionarea ușoară fac ca NUC-urile Intel® să fie ideale pentru săli de clasă inteligente, laboratoare de calculatoare sau implementări la scară largă.

 

 
         

  

Kitul Intel® NUC are o placă și un șasiu personalizabile ce pot accepta o mare varietate de sisteme de memorie, stocare și operare. Pentru companii, studenți, educatori și liber profesioniști.

 

Intel® NUC 10 Performance Kit

Processor Intel® Core™ i3-10110U
Internal Drive Form Factor M.2 and 2.5" Drive
Graphics Output HDMI 2.0a; USB-C (DP1.2)
Chassis Dimensions 117 x 112 x 51mm

Intel NUC 10 Performance kit 

Processor Intel Core i3-10110U,
Internal Drive Form Factor M.2 SSD,
Graphics Output HDMI 2.0a; USB-C (DP1.2), w/ EU cord

PUTEȚI CUMPĂRA

        

 

 Pentru mai multe informații vă rugăm să ne scrieți la INTEL-NUC@asbis.ro

TRIMITEȚI

Alegeți modelul de Intel® NUC potrivit

Experții ASBIS vor fi încântați să vă răspundă la întrebări și să găsească soluția potrivită pentru provocările întâmpinate de afacerea dumneavoastră.