ABBYY FineReader 15 - Cea mai inteligentă soluție PDF

ABBYY® FineReader® 15 este mai mult decât un instrument PDF - alimentat de caracteristicile extraordinare OCR ale ABBYY, ce facilitează fluxurile de lucru fără documente digitale pe fiecare desktop.

ABBYY® FineReader® 15 este un instrument PDF versatil, alimentat de OCR. Vă permite să lucrați ușor și eficient cu diferite tipuri de documente

·           Editează și organizează documente PDF: editați și actualizați documentele PDF (create digital sau convertite din print) fără pași suplimentari de conversie.

·           Colaborați la un document PDF și aprobați-l: Folosiți comentarii și marcaje pentru a facilita colaborarea cu succes.

·           Securizează și semnează documente PDF: Securizați documentele prin utilizarea semnăturilor digitale, redactarea informațiilor sensibile, eliminarea datelor ascunse (metadate) și controlul accesului cu parole.

·           Creați și convertiți PDF: Accesați documentele din print transformându-le în PDF sau convertiți documente PDF în formate editabile precum Microsoft® Office.

·           Digitalizați documente și scanați-le cu OCR: Integrați documentele din print în spațiul de lucru digital pentru stocare, reutilizare și editare.

·           Automatizarea rutinelor de digitalizare și conversie (doar FineReader 15 Corporate): simplificați sarcinile de conversie repetitive sau conversia mai multor documente în fișiere editabile.

·           Compară documente în formate diferite(doar FineReader 15 Corporate): Identificați rapid și în mod sigur modificările dintre două versiuni ale unui document.

FineReader 15 – Opțiuni disponibile

Mai multe detalii AICI