Show
lines
Total
20
lines found

Stiri din industria IT

Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA Mellanox 400G, singura platformă de accelerare completă în rețea din lume.
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de automatizare și de răspuns ale organizațiilor regionale
Noiembrie 18, 2020
Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe arhitectura revoluționară AMD RDNA ™ 2.
Noiembrie 05, 2020
Ești de neoprit cu viteza fulminantă a celor mai bune procesoare pentru sisteme desktop din lume. Procesoarele AMD Ryzen™ seria 5000 oferă maximum posibil în materie de înaltă performanță, indiferent dacă te joci cele mai noi jocuri, dacă desenezi cel mai nou zgârie-nori sau prelucrezi date științifice. Cu AMD Ryzen™, ești întotdeauna în frunte.
Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în aplicații mereu pornite [AX], și furnizarea de produse și soluții software de echilibrare a încărcării și livrare a aplicațiilor (ADC). Parteneriatul este disponibil în Cehia, Bulgaria, România, Slovacia și Slovenia.
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități de a atrage clienții la punctele de vânzare oferind în același timp un mediu confortabil și sigur tuturor celor din jur. Prestigio prezintă IDS Hand Sanitizer - o soluție care îndeplinește toate aceste cerințe și oferă, de asemenea, oportunități suplimentare pentru interacțiunea cu clienții.
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția True Wireless Stereo. Prestigio Supreme este întruchiparea magnetismului tehnologic: două boxe pot fi combinate într-una de 16W într-o secundă și, de asemenea, pot fi transformate rapid în două boxe de 8W.
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi instalate pe tejgheaua barului, recepția hotelului, în sălile de așteptare sau în birouri. ReVolt A2 și ReVolt A3 oferă soluția perfectă pentru afacerea dumneavoastră.
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, Supraveghere / CCTV, Virtualizare cu VMware și Microsoft, Server Expansion și multe altele.
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează Beoremote Halo:
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Septembrie 07, 2020
Cu noul produs, Western Digital continuă să-și extindă portofoliul de stocare partajată dezagregată. Acest produs este disponibil la distribuitorul autorizat ASBIS.
Septembrie 03, 2020
Intel lansează procesoarele Intel® Core ™ din a 11-a generație cu grafică Intel® Iris® Xe, cele mai bune procesoare din lume pentru laptopuri subțiri și ușoare, oferind creare de conținut de până la 2,7 ori mai rapidă, și productivitate cu peste 20% mai bună.
Septembrie 01, 2020
Pe măsură ce lumea IT se confruntă cu provocări din ce în ce mai diverse, SonicWall oferă securitate cibernetică fără limite.
August 28, 2020
Pentru a sărbători 95 de ani de inovație în materie de sunet, design și măiestrie, Bang & Olufsen și-a propus să creeze cele mai bune căști fără fir pe care le-a construit vreodată. Bang & Olufsen a anunțat noul Beoplay H95: cea mai înaltă calitate a sunetului, confort de lungă durată, anularea zgomotului cu adevărat eficientă, un șasiu frumos, materiale de cea mai bună calitate și cea mai satisfăcătoare experiență de utilizare a unei căști fără fir Bang & Olufsen.
August 25, 2020
Noua cască wireless G733, disponibilă în mai multe culori, este elementul central al unei noi linii de produse ce permite jucătorilor să-și exprime stilul unic
August 24, 2020
Design modern și confort de durată de la liderul mondial pentru mouși și tastaturi la un preț accesibil
Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED PRO X-Winning, proiectate cu și pentru cei mai buni profesioniști din lume în esporturi
Iulie 20, 2020
UȘURINȚA LUCRULUI DE LA DISTANȚĂ CU VDI ACCELERAT GPU
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii digitali care utilizează ecosistemele Mac și iPad
https://www.asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania