All Years
Show
lines
Total
20
lines found

Stiri din industria IT

Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o gamă largă de industrii, de la sănătate la industrie, comerț cu amănuntul, până la telecomunicații și nu numai.
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții să facă față provocărilor transformării digitale. Intel a anunțat două noi produse la seria SSD Intel® Optane ™: SSD Intel® Optane ™ P5800X, cel mai rapid SSD din lume pentru centru de date și memoria Intel® Optane ™ H20 pentru client, care oferă performanță și productivitate pentru jocuri și crearea de conținut.
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor LEXAR în regiunile CEE și FSU. În cadrul acestui parteneriat, ASBISc Enterprises PLC va sprijini distribuția produselor de memorie Lexar, cum ar fi cardurile digitale Secure, USB Flash Drive, Compact Flash, Solid-State Drives (SSD), UDIMM și SODIMM module de memorie.
Noiembrie 30, 2020
În primul trimestru al anului 2021, procesoarele desktop Intel Core S din a 11-a generație (denumite în cod „Rocket Lake-S”) vor aduce și mai multă performanță jucătorilor și pasionaților de PC-
Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA Mellanox 400G, singura platformă de accelerare completă în rețea din lume.
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de automatizare și de răspuns ale organizațiilor regionale
Noiembrie 18, 2020
Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe arhitectura revoluționară AMD RDNA ™ 2.
Noiembrie 05, 2020
Ești de neoprit cu viteza fulminantă a celor mai bune procesoare pentru sisteme desktop din lume. Procesoarele AMD Ryzen™ seria 5000 oferă maximum posibil în materie de înaltă performanță, indiferent dacă te joci cele mai noi jocuri, dacă desenezi cel mai nou zgârie-nori sau prelucrezi date științifice. Cu AMD Ryzen™, ești întotdeauna în frunte.
Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în aplicații mereu pornite [AX], și furnizarea de produse și soluții software de echilibrare a încărcării și livrare a aplicațiilor (ADC). Parteneriatul este disponibil în Cehia, Bulgaria, România, Slovacia și Slovenia.
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități de a atrage clienții la punctele de vânzare oferind în același timp un mediu confortabil și sigur tuturor celor din jur. Prestigio prezintă IDS Hand Sanitizer - o soluție care îndeplinește toate aceste cerințe și oferă, de asemenea, oportunități suplimentare pentru interacțiunea cu clienții.
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția True Wireless Stereo. Prestigio Supreme este întruchiparea magnetismului tehnologic: două boxe pot fi combinate într-una de 16W într-o secundă și, de asemenea, pot fi transformate rapid în două boxe de 8W.
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi instalate pe tejgheaua barului, recepția hotelului, în sălile de așteptare sau în birouri. ReVolt A2 și ReVolt A3 oferă soluția perfectă pentru afacerea dumneavoastră.
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, Supraveghere / CCTV, Virtualizare cu VMware și Microsoft, Server Expansion și multe altele.
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează Beoremote Halo:
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Septembrie 07, 2020
Cu noul produs, Western Digital continuă să-și extindă portofoliul de stocare partajată dezagregată. Acest produs este disponibil la distribuitorul autorizat ASBIS.
Septembrie 03, 2020
Intel lansează procesoarele Intel® Core ™ din a 11-a generație cu grafică Intel® Iris® Xe, cele mai bune procesoare din lume pentru laptopuri subțiri și ușoare, oferind creare de conținut de până la 2,7 ori mai rapidă, și productivitate cu peste 20% mai bună.
Septembrie 01, 2020
Pe măsură ce lumea IT se confruntă cu provocări din ce în ce mai diverse, SonicWall oferă securitate cibernetică fără limite.
August 28, 2020
Pentru a sărbători 95 de ani de inovație în materie de sunet, design și măiestrie, Bang & Olufsen și-a propus să creeze cele mai bune căști fără fir pe care le-a construit vreodată. Bang & Olufsen a anunțat noul Beoplay H95: cea mai înaltă calitate a sunetului, confort de lungă durată, anularea zgomotului cu adevărat eficientă, un șasiu frumos, materiale de cea mai bună calitate și cea mai satisfăcătoare experiență de utilizare a unei căști fără fir Bang & Olufsen.
August 25, 2020
Noua cască wireless G733, disponibilă în mai multe culori, este elementul central al unei noi linii de produse ce permite jucătorilor să-și exprime stilul unic
https://www.asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania