All Years
Show
lines
Total
20
lines found

Stiri din industria IT

Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele procesoare pentru centre de date cu AI încorporat; creștere a performanței cu 46%
Martie 19, 2021
Cea mai bună placă grafică de 1440p pentru jocuri. Construită pe arhitectura revoluționară AMD RDNA ™ 2.
Martie 17, 2021
A 11-a generație a Procesoarelor desktop Intel® Core ™ seria S (denumite „Rocket Lake-S”) a fost lansată la nivel mondial pe 16 martie 2021, având ca vârf de gamă modelul Intel® Core ™ i9-11900K.
Martie 15, 2021
Luni, 15 martie 2021, AMD a prezentat a treia generație de procesoare AMD EPYC ™, concepute pentru a crește performanța centrelor de date și pentru a aduce plus valoare afacerilor.
Martie 15, 2021
Inteligența artificială a declanșat o nouă eră a creativității și ingeniozității. Astăzi, tehnologiile Intel® alimentează unele dintre cele mai promițătoare cazuri de utilizare a AI în afaceri, societate și cercetare. De la un cloud masiv la un dispozitiv mic, Intel transformă promisiunea unui model AI inovator într-o realitate la scară globală.
Martie 09, 2021
Utilizați procesoarele AMD Threadripper ™ PRO ca motor de creștere a productivității pentru stațiile de lucru profesionale.
Martie 04, 2021
Prestigio și-a extins portofoliul de produse cu o tastatură inteligentă de a doua generație. Acesta este un dispozitiv ce combină tastatură, touchpad și mouse. Click & Touch 2 va fi vândut în magazine și va fi disponibil online din martie.
Martie 02, 2021
Intel SSD 670p oferă echilibrul perfect între performanță, cost și putere pentru jocuri dar și utilizatorii de PC. Intel a introdus SSD 670p în decembrie 2020. (Credit: Intel Corporation)
Februarie 26, 2021
Prestigio își extinde gama de produse pentru încărcarea convenabilă și rapidă a dispozitivelor mobile cu noua stație de andocare ReVolt A6, care face posibilă încărcarea a până la șase dispozitive simultan, atât prin cablu, cât și fără fir.
Februarie 23, 2021
Brief Prestigio prezintă ReVolt A8, o nouă stație compactă de încărcare fără fir concepută pentru iPhone, AirPods și Apple Watch. ReVolt A8 face posibilă încărcarea a trei dispozitive simultan în cel mai sigur mod posibil datorită capacității sale suficiente
Ianuarie 19, 2021
Biroul hibrid este radical mai bun cu soluții simple, flexibile și scalabile de bare video
Decembrie 28, 2020
Intel transformă computerul de ani de zile - oferind clienților valoare într-o gamă largă de industrii, de la sănătate la industrie, comerț cu amănuntul, până la telecomunicații și nu numai.
Decembrie 24, 2020
Intel a anunțat șase noi produse de memorie și stocare pentru a ajuta clienții să facă față provocărilor transformării digitale. Intel a anunțat două noi produse la seria SSD Intel® Optane ™: SSD Intel® Optane ™ P5800X, cel mai rapid SSD din lume pentru centru de date și memoria Intel® Optane ™ H20 pentru client, care oferă performanță și productivitate pentru jocuri și crearea de conținut.
Decembrie 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC a anunțat astăzi că a început distribuția produselor LEXAR în regiunile CEE și FSU. În cadrul acestui parteneriat, ASBISc Enterprises PLC va sprijini distribuția produselor de memorie Lexar, cum ar fi cardurile digitale Secure, USB Flash Drive, Compact Flash, Solid-State Drives (SSD), UDIMM și SODIMM module de memorie.
Noiembrie 30, 2020
În primul trimestru al anului 2021, procesoarele desktop Intel Core S din a 11-a generație (denumite în cod „Rocket Lake-S”) vor aduce și mai multă performanță jucătorilor și pasionaților de PC-
Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA Mellanox 400G, singura platformă de accelerare completă în rețea din lume.
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de automatizare și de răspuns ale organizațiilor regionale
Noiembrie 18, 2020
Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe arhitectura revoluționară AMD RDNA ™ 2.
Noiembrie 05, 2020
Ești de neoprit cu viteza fulminantă a celor mai bune procesoare pentru sisteme desktop din lume. Procesoarele AMD Ryzen™ seria 5000 oferă maximum posibil în materie de înaltă performanță, indiferent dacă te joci cele mai noi jocuri, dacă desenezi cel mai nou zgârie-nori sau prelucrezi date științifice. Cu AMD Ryzen™, ești întotdeauna în frunte.
Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în aplicații mereu pornite [AX], și furnizarea de produse și soluții software de echilibrare a încărcării și livrare a aplicațiilor (ADC). Parteneriatul este disponibil în Cehia, Bulgaria, România, Slovacia și Slovenia.
https://www.asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania