All Years
Show
lines
Total
20
lines found

Intel

 

CPU

 

XEON

 

ASBIS

 

PICA8

 

GIGABYTE

 

NUC

 

Supermicro

 

AMD

 

RADEON

 

Core

 

NVIDIA

 

RYZEN

 

IFA

 

Perenio

 

AENO

 

CANYON

 

Lorgar

 

Prestigio

 

BANG&OLUFSEN

 

UNITED24

 

donation

 

Stiri din industria IT

Ianuarie 13, 2023
Intel evidențiază adoptarea la scară largă, de către industria de profil, în toate CSP-urile majore, OEM-uri, ODM-uri și ISV-uri și prezintă performanțe sporite în domeniul inteligenței artificiale, al rețelelor și al calculului de înaltă performanță.
Ianuarie 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii ICT, IoT pentru piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA); și Pica8 Inc., un inovator de top cu sediul în SUA din domeniul software-ului de rețea pentru întreprinderi, anunță începutul cooperării în vederea extinderii prezenței liniei unice de produse Pica8 pentru clienții ASBIS de pe piețele EMEA.
Noiembrie 25, 2022
Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data și IT-ul general al întreprinderilor
Noiembrie 18, 2022
Noile sisteme sunt concepute pentru a face ca infrastructura centrului dumneavoastră de date să fie mai bună, mai rapidă și mai ecologică.
Noiembrie 17, 2022
Noul NUC dispune de procesoare deblocate Intel Core din a 13-a generație, oferind performanțe de ultimă generație pentru jocuri și creare de conținut
Noiembrie 17, 2022
Un portofoliu extins de servere și sisteme de stocare echipate cu viitoarele procesoare Intel® Xeon® Scalabile din generația a 4-a introduse de Supermicro.
Noiembrie 09, 2022
Promoțiile sunt valabile până la data de 31 decembrie 2022. Profitați de oportunități pentru a vă mări numărul de puncte!
Noiembrie 04, 2022
Primele GPU de gaming din lume cu tehnologie Chiplet. Construită pe arhitectura revoluționară AMD RDNA™ 3 cu tehnologie chiplet, seria de plăci grafice AMD Radeon™ RX 7900 oferă performanțe, efecte vizuale și eficiență de ultimă generație la 4K și nu numai.
Noiembrie 04, 2022
Distribuitorul cu valoare adăugată continuă să dezvolte canale de distribuție pentru tehnologiile de ultimă generație Intel pe piețele EMEA
Octombrie 01, 2022
Procesoarele desktop Intel Core din a 13-a generație oferă cea mai bună experiență de gaming din lume și capacități de overclocking de neegalat
Septembrie 30, 2022
Clienții pot utiliza servere Supermicro pentru grafică și simulare pentru construirea și operarea aplicațiilor Metaverse la scară largă - Sistemele vor suporta până la 8 GPU NVIDIA L40, ConnectX®-7 SmartNICs și procesoare CPU actuale și viitoare de la Intel și AMD.
Septembrie 29, 2022
Supermicro introduce peste 20 de soluții de blocuri de construcție pentru a permite clienților să aleagă dintre sistemele 8U, 5U, 4U, 2U și 1U ce suportă noul GPU NVIDIA H100 pentru a optimiza sarcinile de lucru AI/ML, HPC și Inferencing
Septembrie 21, 2022
Intel se concentrează mai mult pe mărcile emblematice Intel Core, Intel Evo și Intel vPro
Septembrie 20, 2022
GIGABYTE Technology, lider în industria serverelor și stațiilor de lucru de înaltă performanță, a anunțat astăzi noi servere de calcul de înaltă densitate, bazate pe Arm, pentru aplicații cloud-native, folosind procesoarele Ampere® Altra® ce suportă configurații dual socket cu până la 256 de nuclee CPU.
Septembrie 19, 2022
Intersect360 Research a publicat o prezentare generală a pieței HPC și AI.
Septembrie 15, 2022
Noul server 8U cu GPU-uri NVIDIA H100/A100 crește performanța AI, cu o densitate termică îmbunătățită ce are ca rezultat un consum mai mic de energie, funcționează fiabil la temperatură DC mai mare și flexibilitate maximă -- I/O față și spate, suport pentru alimentare AC sau DC, răcire cu lichid și este proiectat atât pentru procesoarele și GPU-uri de generație curentă, cât și pentru următoarea generație
August 30, 2022
Noua platformă AMD Socket AM5 se combină cu primele procesoare desktop PC pe 5nm din lume pentru a oferi performanțe excepționale pentru pasionații de jocuri și creatorii de conținut.
August 29, 2022
ASBIS Group prezintă produsele cheie din portofoliul său de branduri proprii la standul partener al companiei 4PHONES la IFA 2022 de la Berlin, între 2 și 6 septembrie.
August 25, 2022
AMD a anunțat "împreună cu AdvancePCS", o transmisie live în premieră pentru a dezvălui noua generație de produse PC AMD.
August 16, 2022
Toate donațiile strânse vor fi folosite pentru achiziționarea de aparate cu raze X și braț C.
https://www.asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania