Descopera solutiile de Backup & Disaster Recovery din portofoliul de distributie al ASBIS! 

Disaster Recovery? Povestea ta poate fi de un real success doar daca incepi cu un backup solid!

Daca backup-ul tau nu functioneaza, atunci nu vei mai avea ce sa recuperezi.

De acum poti obtine backup de incredere si restaurarea imaginilor respective in doar cateva minute, recomandarea noastra este StorageCraft®!

Afacerea ta are nevoie de o singura solutie cross-platform pentru protectia intregului mediu informatic.

StorageCraft® ShadowProtect® SPX ofera backup si disaster recovery, protectia datelor si gestionarea sistemelor de operare Windows, Linux, atat pe masinile fizice cat si virutale.

Daca rulezi pe o infrastructura mixta, vei aprecia posibilitatea de a rula o singura solutie de backup si disaster recovery pentru toate statiile de lucru.

Avantaje si beneficii ale StorageCraft ShadowProtect SPX

Backup: sistemele de operare, aplicatii, configuratia setarilor, date.

Scheduling: rulezi backup-uri regulat, chiar si atunci cand utilizatorii lucreaza, acestia nu primesc notificari.

Remote monitoring and management: consola de administrare pentru push installation & backup.

Testing: iti permite testarea backup-urilor, astfel vei avea siguranta ca acestea functioneaza atunci cand un dezastru iti afecteaza infrastructura.

Recovery: recuperezi un fisier sau un folder, pe acelasi hardware sau pe unul diferit.

Migration: migrezi un sistem pe o noua masina fara sa pierzi timp, indiferent de hardware-ul ales.
Da! Acum poti monitoriza si administra solutiile de disaster recovery dintr-o singura consola.

StorageCraft Shadow Control este o consola centralizata de administrare pentru: StorageCraft ShadowProtect® SPX, StorageCraft ShadowProtect, and StorageCraft ImageManager™.

Cu o vizibilitate completa, vei avea liniste stiind ca backup-urile tale ruleaza fara probleme si ca ai posibilitatea de a remedia orice situatie neplacuta inca dinainte ca aceasta sa iti afecteze operatiunile afacerii. 

Avantaje si beneficii ShadowControl

Push Installation: activarile licentelor, push installation pentru ShadowControl, ShadowProtect, SPX si ImageManager.

Remote Monitoring: vei stii ce se intampla cu backup-urile tale, fara sa fie nevoie sa vizitezi fiecare endpoint.

Policy-based Management of Backup Jobs: configurarea centralizata a backup-urilor pentru mai multe endpoint-uri pe care ruleaza SPX.

Hypervisor Integration: cu un plugin optional, monitorizezi si gestionezi backup-urile ShadowProtect din interiorul masinilor virtuale VMware sau Microsoft.

Configurable Alerts: pentru sistemele pe care le monitorizezi, poti defini regulile care determina starea unui endpoint: buna, avertizare, critica. Primesti alerte atunci cand are loc o schimbare.

Reporting: programezi si primesti rapoarte regulate, astfel incat tu si clientii tai veti vedea starea mediului IT in cazul unui dezastru.
 

Cu StorageCraft ImageManager ai grija de backup-urile tale locale sau din cloud.

Fisierele de backup au nevoie de administrare. Altfel, acestea pot ceda cand vei avea nevoie de ele pentru o recuperare. Cu acest tool gratuit ai control asupra StorageCraft ShadowProtect SPX.

Aplicatia software de administrare ajuta la rezistenta organizatiei tale in cazul unui dezastru.

Avantaje si beneficii ale StorageCraft ImageManager:

Managed-folder Structure: reduci timpul petrecut pentru configurarea setarilor endpoint-urilor din gestiune.

Image Verification: fisierele de rezerva sunt intr-o stare buna, de incredere si ai optiunea de a le recupera rapid.

Advanced Image Verification: obtii in mod regulat o confirmare vizuala a backup-urilor.

Consolidation: reduce timpul de restaurare, nu te mai supui riscului sa ai backup-uri afectate, prin consolidarea in mod automat a fisierelor.

Retention: echilibru al spatiului de stocare si politici de retentive.

Notification and Monitoring: urmaresti cu usurinta backup-urile in interfata utilizatorului, primesti notificare atunci cand apare o problema.

Throttling and Concurrent Processing: mentine performante puternice la nivel de sistem de gestionare a resurselor utilizate de system.

Local and Network Replication: replicarea backup-urilor pe o unitate locala sau o alta unitate din cadrul aceleiasi retele.

Offsite Replication: replicarea backup-urilor offsite la un server, intr-o co-locatie, centru de date, astfel incat sa fiti pregatiti pentru un dezastru la nivel de intreg site.

Pre-staged Recovery: recuperarea pe etape a unui server.
 

Protejeaza-ti datele din aplicatiile cloud! La fel ca si alte milioane de utilizatori business ai migrat la Office 365 si este minunat! Ti-ai crescut productivitatea, ai redus costurile, iar echipele tale au acces la informatii de oriunde si oricand.

Totul este bine… dar te-ai gandit si la protectia datelor din Microsoft Office 365?

Oamenii sterg fisiere importante, rescriu documente si accidental descarca virusi. Vendorii de solutii as a service nu va pun la dispozitie solutii pentru recuperarea datelor. Sau daca va pun la dispozitie, nu va garanteaza ca o sa fie o recuperare usoara a datelor, nu aveti certitudinea ca veti obtine datele intr-un format util, sau ca recuperarea se va face rapid si cu costuri reduse.

StorageCraft Cloud Backup ofera protectie granulara a datelor companiei. O data configurat, backup-ul se face in mod automat. In cateva secunde veti recupera versiunea unui fisier sau a unui folder, in formatul original, printr-o interfata web usor de utilizat.

StorageCraft Cloud Backup for Office 365 ofera protectie pentru:

  •   Microsoft Exchange: toate activitatile de e-mail si schimbul de date

  •   Calendar si contacte: datele salvate pentru mai multe revizii anterioare, modificari si versiuni

  •   OneDrive for Business: toate datele din Office 365 sunt colectate, cryptate, protejate si usor accesibile

  •   SharePoint: protectia datelor organizationale din SharePoint

  •   Public Shared Folders: disponibilitatea tuturor datelor care sunt utilizate in foldere publice partajate de-a lungul unor perioade de timp definite de utilizator

Avantaje si beneficii StorageCraft Cloud Backup pentru Microsoft Office 365:

Cloud to Cloud Backup: configurati backup-ul pentru aplicatiile cloud sa se efectueze la 8 ore si sa fie stocate in datacenter-ul Amazon S3.

Security and Availability: ai certitudinea ca datele de backup sunt sigure si accesibile 24h/7. Datele sunt transmise si stocate intr-un format criptat, in datacenter-ul Amazon S3, certificat SAS 70, protejat de firewall.

Management: configurarea, monitorizarea și gestionarea tuturor conturilor clientilor dintr-un singur portal.

Search: pentru un anume cont, utilizati cautarea avansata dupa anumite caracteristici pentru a localiza fisierele salvate in toate aplicatiile cloud.

Recovery: in cateva secunde poti reface utilizatorii stersi, dar si recupereaza fisierele si folderele in formele lor native.

Reporting: setezi rapoarte automate de audit, astfel incat vei stii daca copiile de rezerva au loc asa cum ar trebui.

Orice profesionist IT stie ca, administrarea si mentinerea sistemelor de business, reprezinta o adevarata provocare. Chiar si introducerea unui software nou in mediul de lucru poate fi riscanta.

StorageCraft® ShadowProtect® IT Edition ofera puterea de a proteja si recupera sistemele de calcul, fara a avea parte de batai de cap.

ShadowProtect IT Edition se livreaza preincarcata pe un USB, astfel il puteti purta cu dvs tot timpul si ori de cate ori veti avea nevoie sa restaurati un backup sau un calculator, tool-ul dvs de incredere o sa fie la indemana!

Avantaje si beneficii StorageCraft ShadowProtect IT Edition

Unlimited, Unrestricted Backup: backup pentru un numar nelimitat de masini pe care ruleaza Windows.

Unlimited, Unrestricted Recovery and Migration: recuperarea si migrarea unui numar nelimitat de sisteme Windows.

Exchange Message Recovery: cu ShadowProtect IT Edition Pro, poti sa recuperezi un numar nelimitat de mesaje si email-uri din casutele postale ale utilizatorilor.

 De multe ori administrarea server-ului de email, Microsoft Exchange, poate fi dificila si consumatoare de timp daca nu aveti la dispozitie instrumentele necesare.

Daca folosesti Exchange Server si Microsoft Outlook, cu siguranta StorageCraft® Granular Recovery for Exchange este urmatorul tool de care ai nevoie! Te va ajuta sa obtii recuperarea completa a casutelor de email si orice alte date critice de pe Microsoft Exchange Server.

Avantaje si beneficii ale StorageCraft Granular Recovery for Exchange:

Search: folositi cuvinte cheie si multe alte criterii de cautare pentru casutele de email.

Recovery: recuperezi rapid email-uri pierdute sau sterse din Exchange, atasamente de e-mail, contacte din agende, efortul fiind minim.

 

Stim cu totii ca atunci cand vine vorba despre coordonarea unui business, nu toate datele sunt egale.

Solutie online pentru backup, cu un analizator de date puternic, identifica si protejeaza doar datele importante ale afacerii tale. Fisierele duplicate, folderele pentru aplicatiile care nu mai sunt in uz, fotografiile de familie, sau muzica descarcata de angajati, nu sunt date care ar trebui sa fie protejate din banii companiei tale. Optiunile de backup, fie ca sunt imagini, fisiere sau foldere, nu diferentiaza informatiile valoroase de cele irelevante.

StorageCraft® Recovery and Analyzer Backup este o exceptie, aceasta solutie de backup online protejeaza doar datele importante. Acest lucru este realizat cu ajutorul analizatorului (online) de date, numit Backup StorageCraft Analyzer. Caracteristica de inteligenta pe care o are inclusa face diferenta intre datele importante si cele inutile pentru business-ul tau!

Avantaje si beneficii ale StorageCraft Recovery and Analyzer Backup

Data-importance Analyzer: utilizati Analyzer Backup StorageCraft pentru a identifica in mod automat datele pe care trebuie sa le includa in backup si datele pe care sa le excluda. Totul se intampla fara sa intrerupa utilizatorii.

Remote Management and Monitoring: instalati si configurati licentele, monitorizati toate conturile de backup ale clientilor tai dintr-o consola web.

Cloud-based Backup: stocheaza-ti acele date importante in cloud, chiar daca fisierele respective sunt in uz sau parolate de un anumit user, astfel vei avea siguranta ca toate datele sunt protejate.

Security and Availability: va asiguram ca datele sunt in siguranta, accesibile si stocate cryptat intr-un datacentre Tier III.

Version Retention: stocheaza un numar customizat de versiuni ale fisierelor, astfel incat clientii sa poata avea acces la versiunile mai vechi ale datelor lor.

File-watch Function: fi informat despre starea backup-ului unui fisier care este utilizat in mod regulat.

Recovery: permite clientilor sa gaseasca si sa descarce cu usurinta fisiere pierdute.

Reporting: trimite automat rapoarte personalizate clientilor, consolideaza valoarea serviciului de backup.

Bandwidth Throttling: poti seta largimea benzilor in functie de nevoia utilizatorului.

Detalii licentiere StorageCraft:

  •   Licente perpetue cu primul an de mentenanta inclus

  •   Subscriptii anuale

  •   Subscriptii lunare

 

Stim ca uneori ai nevoie de mai multe informatii, te invitam sa testezi solutia potrivita pentru tine!

Vrei sa devii partener StorageCraft? Colegul noastru, Paul Belcin, va sta la dispozitie!  Te invitam sa il suni la 0745.75.18.25 sau sa ii scrii la adresa de email paul.belcin@asbis.ro