CUMPĂRĂ ONLINE

Portofoliul Dell EMC Enterprise


 

SERVERE: Soluții de network puternice, accesibile, scalabile și fiabile. 

Serverele PowerEdge din generația a 14-a constituie cea mai avansată linie de platforme rack, tower și convergente, oferind soluții pentru o gamă extrem de largă de aplicații web, enterprise și hyper-scale.


Dell EMC PowerEdge – un portofoliu cuprinzător de sisteme enterprise ce include:

  • soluții SAN, NAS și DAS inteligente, auto-optimizate.
  • o suită cuprinzătoare de produse de networking pentru LAN, data centers și rețele wireless
  • software enterprise pentru data centers, cloud management, data protection, information management, mobile workforce management și securitate
  • servicii profesionale care simplifică evaluarea, proiectarea, implementarea, managementul și întreținerea..

Servere rack. Firmele care au servere multiple sau un spațiu de stocare limitat au la dispoziție un portofoliu complet de servere rack 1-, 2- și 4-socket, proiectate pentru a reduce complexitatea implementării și operării unui data center. Serverele rack PowerEdge oferă o excelentă performanță și funcționalitate, o fiabilitate de excepție, asigurând utilizatorului o valoare superioară. 

Servere tower. Organizațiile care au nevoie de valoare, flexibilitate și de o gamă de alternative pentru diverse nivele de performanță au la dispoziție un portofoliu de servere tower 1- și 2-socket ce oferă putere de calcul, posibilități de extindere și fiabilitate

Infrastructură convergentă - pentru high-density computing, pentru cerințe de business specifice, controlul costurilor și management simplificat, cu module flexibile de procesare, storage și networking:

PowerEdge Seria FX: Platformă IT customizată pentru data centers enterprise.
Un design revoluționar ce integrează servere, storage DAS, networking și management într-un șasiu 2U ce asigură o infrastructură optimizață în funcție de nivelul de încărcare.

PowerEdge Seria M: Structură IT modulară densă cu management central.
Proiectată pentru data centers care necesită o densitate maximă, eficiență sporită și management avansat, PowerEdge Seria M integrează servere, storage, networking și management într-un singur șasiu care asigură o utilizare simplă, eficiență și versatilitate de nivel superior.
 

PowerEdge Seria C: Soluții flexibile, scalabile cloud și HPC
Un portofoliu de sisteme shared, capabile de a găzdui noduri de servere multiple, PowerEdge Seria C este optimizată pentru sarcini de lucru distribuite, medii ultra-dense scalabile și aplicații în cloud.

PowerEdge VRTX: O platformă de soluții integrate pentru sucursale și puncte de lucru aflate la distanță.
O platformă IT convergentă construită de la început pentru mediile de birou, PowerEdge VRTX integrează servere, storage, networking și management într-un singur șasiu ce asigură o mare simplitate în utilizare, eficiență și versatilitate.