Stiri ASBIS Romania

Noiembrie 10, 2014
ASBIS Romania a încheiat cu Legrand, specialistul la nivel global în infrastructuri electrice și digitale, un acord de distribuție a surselor neintreruptibile (UPS) și a produselor pentru cablare structurată.
Mai 11, 2014
Prestigio, o companie in continua dezvoltare lanseaza un nou produs: MultiCam 575w- Wi-Fi Digital Video Recorder
Martie 19, 2014
Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii lanseaza MultiPhone 7500.
Martie 05, 2014
Bucuresti - Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii, isi largeste gama de produse cu un nou produs cu Android pentru a transfoma orice TV intr-un Smart TV – Prestigio MultiCenter. Dispozitivul se conecteaza la TV printr-o iesire HDMI si permite redarea de continut multimedia de pe Internet si surse externe la calitate Full HD pe un ecran TV (inclusiv cinema online si IPTV).
Februarie 25, 2014
Prestigio, un brand recunoscut în 75 de țări din întreaga lume, introduce pe piața din România seria de tablete Prestigio Visconte care folosesc cele mai noi tehnologii Intel și Windows 8.1. Noile dispozitive sunt în principal destinate segmentului de întreprinderi mici și mijlocii pentru creșterea productivității și instituțiilor educaționale aflate în căutarea de noi soluții digitale pentru procesele educaționale.
Ianuarie 20, 2014
ESD sau Electronic Software Delivery este un instrument avansat de distribuție de software Microsoft si este disponibil pentru clienții ASBIS în cinci țări.
https://www.asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania