Stiri ASBIS Romania

Decembrie 04, 2013
Clientii finali de smartphone-uri GSmart au sansa de a castiga unul dintre numeroasele cadouri oferite in cadrul promotiei.
Noiembrie 07, 2013
ASBIS va oferi clientilor sai din 8 tari din EMEA o gama larga de smartphone-uri ZTE, incepand cu modelele Blade V, Blade G si Grand S Flex disponibile in T4.
Noiembrie 01, 2013
ASBIS Romania a lansat programul ASBIS-DELL CLUB Public and Large Enterprise (PLE) in care partenerii sai au numeroase avantaje la achizitia produselor Dell commercial de la ASBIS Romania.
August 26, 2013
Noua generatie de GSmart de la GIGABYTE - Tuku T2, Aku A1 si Maya M1 v2 – este disponibila pentru revanzatori in stocul ASBIS Romania, unic distributor GSmart in Romania
Iulie 29, 2013
ASBIS Romania, filiala locală a Grupului ASBIS, unul dintre distribuitorii importanți din piața IT din România, a încheiat cu Dell un acord de comercializarea a gamei de produse destinate întreprinderilor și altor instituții cu dimensiuni mari.
Mai 15, 2013
Ca urmare a acordului încheiat de către ASBISC Enterprises Plc. (WSE: ASB), expert în distribuția produselor IT în zonele emergente din EMEA și Gigabyte Communications Inc. (GBC), lider în producția de smartphone-uri în Taiwan, produsele GBC vor fi comercializate și în România, în mod exclusiv, prin filiala locală a grupului. Smartphone-urile GSmart vor fi disponibile utilizatorilor finali prin intermediul rețelei naționale de parteneri ASBIS Romania.
Mai 09, 2013
De acum castigati puncte ITP (Intel Flex) preschimbabile in cadouri si cu notebook-urile si desktop-urile branded achizitionate de la ASBIS, singurul Intel Branded Distributor din Romania.
Aprilie 18, 2013
Cumpara un procesor AMD A8 sau A10 si vei primi cadou jocul original SimCity* in valoare de 59.99 USD. *Jocul este in format electronic, bonusul consta in codul de licentiere SimCity.
Ianuarie 08, 2013
CANYON anunta inceperea colaborarii pentru o noua editie cu un reputat artist olandez, Henk Schiffmacher, specializat in tatuaje. Rezultatul : o noua gama de produse cu un design unic, inedit, creat de Maestrul insusi. Noua editie Tattoo va fi disponibila in magazine in aceasta primavara in regiunea EMEA, tarile CSI si America de Sud.
Ianuarie 01, 2013
Fujitsu Romania anunta numirea Valentinei Baciu pe pozitia de Director Executiv
https://www.asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania