Stiri ASBIS Romania

Septembrie 24, 2009
Cu dispozitivele de la BenQ beneficiezi de cea mai bună soluţie de proiecţie, atât din punct de vedere al performanţelor, cât şi din punct de vedere al costurilor.
Septembrie 22, 2009
BenQ anunţă semnarea parteneriatului cu ASBIS România, care devine unul dintre importatorii şi distribuitorii brand-ului BenQ în România. Prin parteneriatul cu ASBIS România, BenQ asigură disponibilitatea tuturor gamelor sale de produse.
Septembrie 21, 2009
Incepand cu sfarsitul lunii septembrie 2009 seria Extensa cu cele doua modele Extensa E264 si Extensa E270 se vor afla EXCLUSIV in stocul ASBIS.
Septembrie 16, 2009
Prestigio prezinta computerele extreme pentru entuziastii jocurilor pe PC! Aceste computere ofera cele mai placute experiente pentru PC-urile din clasa lor si o carcasa moderna, cu design foarte atragator.
Septembrie 15, 2009
Incepand de pe 15 septembrie, fotografii amatori si profesionisti, indiferent de pregatire si nivel de experienta sunt invitati sa-si inscrie fotografiile la International Photographic Award Prestigio 2009. Toate fotografiile vor fi apreciate de un comitet international de profesionisti, iar cele mai creative fotografii si/sau concepte vor fi premiate.
Septembrie 10, 2009
ACER Aspire 5738Z un laptop multimedia configurat cu unul din cele mai cautate procesoare T4200. Noi modele din seria UltraPortabilelor TIMELINE, cu un design atragator, subtire, cu finisaje din aluminiu. Si un monitor de 23”, full HD la un pret foarte competitiv.
Septembrie 07, 2009
Trei noi modele de notebook-uri DELL Inspiron 1545, pentru aplicatii de la birou sau de acasa, cu procesoare Intel Celeron Dual Core sau Core 2 Duo.
Septembrie 07, 2009
Canyon ofera o gama de ceasuri sportive multifunctionale pentru oamenii activi ce au nevoie de diverse functionalitati pentru a-si monitoriza performantele. Cinci modele noi au fost introduse recent pentru a innoi si a completa oferta curenta din Canyon Sportsline.
Septembrie 04, 2009
Acest program de parteneriat ofera suport de marketing si vanzari clientilor ASBIS care promoveaza brand-urile Canyon si Prestigio; prin acest program, profitabilitatea afacerilor partenerilor nostri este maximizata.
Septembrie 03, 2009
Canyon adauga o noua rama foto portabila in portofoliu sau – modelul CNR-DPF15x . Ecran de 1,5” pentru imagini colorate, baterie reincarcabila, pana la 58 de fotografii.
Septembrie 01, 2009
Din 31 august gama de calculatoare portabile de la Lenovo din portofoliul ASBIS s-a imbogatit cu noi modele, unice in Romania in acest moment.
https://www.asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania