Stiri ASBIS Romania

Iulie 30, 2009
Incepand cu luna iulie 2009 oferta de notebook-uri si netbook-uri de la ASBIS s-a extins cu produse de la Acer, al treilea producator mondial de PC-uri si al doilea producator de notebook-uri. Astfel clientii ASBIS au la dispozitie noi optiuni pentru PC-uri portabile de calitate la preturi atragatoare.
Iulie 29, 2009
Urmare a semnarii contractului de distributie intre AOC International (Europe) GmbH si ASBIS Enterprises PLC, ASBIS Romania a introdus in oferta sa primele monitoare AOC, Verfino V22 – cel mai subtire monitor din lume - si 2236SWA din categoria Standard, urmand ca gama sa se extinda foarte rapid in perioada urmatoare.
Iulie 28, 2009
Incepand din 28 iulie gama de procesoare AMD oferite de ASBIS s-a imbogatitit cu noi modele.
Iulie 25, 2009
Prestigio prezinta cu mandrie tocurile de protectie pentru iPhone 3G/S si iPod Touch 2G! Aceste tocuri triplu brevetate sunt accesorii elegante, concepute pentru optimizarea utilizarii si functionalitatii aparatului dvs. modern.
Iulie 14, 2009
CANYON vă ajută să începeţi anul şcolar cu produse şi accesorii practice şi la modă din domeniul IT, pentru computere sau notebook-uri. Nu uitaţi să vă pregătiţi cum se cuvine pentru noul an şcolar - alegeţi din gama noastră largă de soluţii inteligente şi convenabile pentru orice nevoi şi orice bugete.
Iulie 08, 2009
Prestigio a prezentat saptamana trecuta un nou membru al colectiei Racer, DataRacer II (DR2). Acest hard-disk extern (HDD) este un dispozitiv de inalta performanta pentru stocarea datelor, la fel ca si DataRacer I, dar are un model diferit, elaborat de un designer italian creativ. Noul DataRacer II de la Prestigio este acum disponibil in magazinele partenerilor nostri din toata Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
Iulie 01, 2009
CANYON anunţă o nouă gamă care vă va permite să optimizaţi calitatea şi performanţele computerelor şi ale echipamentelor multimedia. Prin prezentarea a peste 30 de tipuri de cabluri audio, video şi pentru computere, CANYON ia poziţie şi îşi consolidează poziţia puternică pe piaţă.
https://www.asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania