Stiri ASBIS Romania

Iunie 29, 2009
Fie că doriţi să vă afirmaţi sau doar să vă completaţi ţinuta după ultima modă, noile genţi de damă de la Prestigio, în culorile lila, gri, roşu şi bej reprezintă accesoriile perfecte. Nu vă rămâne decât să alegeţi!
Iunie 27, 2009
Carcasele Small Form Factor Chassis – o solutie excelenta pentru placile de baza Intel® mini-ITX, combinand efecienta costului si design-ul elegant si compact, cu flexibilitatea arhitecturala ce permite realizarea unei mari varietati de configuratii cerute de diverse tipuri de aplicatii, inclusiv prelucrarea de imagini, automatizari industriale, activitati multimedia si multe altele.
Iunie 24, 2009
Bucuresti, 24 iunie 2009: Lenovo, unul dintre producatorii de top de PC-uri din lume, isi extinde reteaua de distribuție in Romania incheind cu ASBIS un acord de distributie pentru intreaga gama de calculatoare mobile si desktop.
Iunie 23, 2009
Compania ASBIS, unul dintre cei mai importanti distribuitori IT din Romania anunta numirea in functia de director general a fostului director de vanzari, Monica Aluas. Noul sef al reprezentantei locale are ca prioritati principale cresterea competitivitatii si eficientizarea organizatiei, directii fundamentale pentru dezvoltarea afacerilor in perioada urmatoare.
https://www.asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania