Stiri ASBIS Romania

Mai 31, 2007
ASBIS a incheiat un contract de distributie cu HANNspree Europe GmbH, divizie a producatorului Taiwanez HannStar Display Corporation, lider in productia de monitoare si ecrane.
Mai 25, 2007
ASBIS a inceput distributia noilor placi de baza Intel cu CPU integrat catre partenerii sai din zona EMEA. Intel® Desktop Board D201GLY reprezinta o solutie inovatoare pentru piata "sub value".
Mai 22, 2007
ASBIS a extins contractul de distributie cu Toshiba Europe GmbH si pentru zona Ucraina, una dintre cele mai mari piete din Europa de Est.
Mai 18, 2007
ASBISc Enterprises Plc ("ASBIS" sau "Grupul"), distribuitor de componente calculatoare de top aflat in continua dezvoltare pe pietele din Europa Centrala si de Est si din fosta Republica Sovietica, anunta rezultatele financiare anuale, in urma listarii sale la Bursa de Valori Londoneza AIM in octombrie 2006.
Mai 14, 2007
Canyon, anunta lansarea unei versiuni complet noi a site-ului corporativ Canyon. Noul site este disponibil la acelasi URL www.canyon-tech.com. Pentru a sarbatori lansarea noului site, ASBIS Romania lanseaza promotia CANYON DAY, valabila numai in data de 16 mai.
https://www.asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania