Stiri ASBIS Romania

Noiembrie 09, 2007
ASBIS Group a sarbatorit 12 ani de la infiintarea sa in Cipru, la data de 9 noiembrie 1995.
Noiembrie 08, 2007
In perioada 1 Noiembrie - 31 Decembrie achizitioneaza MB Intel din seria Essential, Classic, Executiv, Media si primesti cadouri multimedia. Casti stereo, Camere web, packet format din Camera web si Casti stereo toate pentru ca tu sa poti fi aproape de prietenii tai.
Octombrie 19, 2007
Asbis va începe în curând livrările noilor rame foto digitale de la Lite-On, comercializate sub marca cenOmax.
Septembrie 19, 2007
Prestigio promoveaza monitoarele LCD 19” wide - prin intermediul ASBIS, unic distribuitor in Romania al produselor Prestigio, se promoveaza formatul wide al monitoarelor LCD. Ultima promotie Prestigio prin intermediul ASBIS se intituleaza “Cumpara Prestigio 19” wide la pret de 17” !” Noul format wide al monitoarelor LCD este foarte util pentru cei ce doresc sa utilizeze Windows Vista, sa receptioneze posturi TV in format 16:9, sa vizioneze filme de pe DVD.
Septembrie 14, 2007
ASBIS a primit premiul pentru „Cel mai bun partener al anului” din partea XpertVision
Septembrie 06, 2007
ASBISc Enterprises Plc (ASBIS), unul dintre cei mai importanţi furnizori de componente PC pe pieţele emergente din regiunea EMEA, a anunţat demararea unui program promoţional intitulat „Luna plăcilor de bază Intel”. Programul va fi axat pe promovarea plăcilor desktop Intel către partenerii ASBIS din canalul de distribuţie, în Europa de Est, Rusia şi alte ţări din Comunitatea Statelor Independente.
Septembrie 05, 2007
Vinde orice PC cu Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium sau Windows Vista Ultimate si norocul iti surade! Noroc de 1, 2, 3 mausi optici.
Septembrie 01, 2007
ASBIS, un distribuitor dinamic de componente PC la nivel internaţional, care operează pe pieţele din Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, a anunţat lansarea campaniei „Bun – Mai Bun – Cel mai Bun”, care are scopul de a oferi partenerilor săi din canalul de distribuţie soluţii complete pentru platforme bazate pe produsele AMD.
August 29, 2007
In perioada 21 - 30 Septembrie poti castiga mult mai multe premii de la Samsung.
August 27, 2007
Pentru ca munca in echipa conteaza, in perioana 27 August - 29 Decembrie 2007: 1 + 1 = 20 USD REBATE
August 23, 2007
Noua placă de bază Intel oferă o soluţie de grafică integrată la un preţ avantajos, pentru utilizatorii cu un buget limitat.
August 21, 2007
ASBIS va ofera solutia optima bazata pe produse AMD: AMD CPU, AMD Chipset si Placi grafice de la ATI. Acum puteti alege platforma perfecta pentru nevoile dumneavostra: pentru Gaming, pentru Multimedia, pentru Performanta de zi cu zi.
August 01, 2007
Daca achizitionezi in perioada August - Septembrie, 5 bucati Prestigio Data Safe II pe aceeasi factura, primesti cadou un Lether Flash 2 GB Prestigio.
Iulie 27, 2007
HannStar Display Corporation, compania mama a HANNS.G, este clasata in topul primilor 10 producatori de ecrane LCD. Pentru mult timp a fost principalul furnizor de ecrane LCD catre marci internationale, producand in prezent monitoare LCD de calitate superioara sub marca proprie HANNS.G.
Iulie 13, 2007
ASBIS semnează un acord de distribuţie cu producătorul de plăci grafice SAPPHIRE Technology, lider in fabricarea placilor video ce au la baza chipset ATI
Iunie 21, 2007
Parteneriatul dintre cele două companii a luat naştere pe 12 iunie 1992, atunci când ASBIS, care se ocupa atunci cu producerea de unităţi de hard disk de dimensiuni reduse pentru fostele republici sovietice, a semnat primul său contract de distribuţie cu un distribuitor IT de talie mondială. Din acel moment, ASBIS s-a concentrat asupra vânzării, comercializării şi dezvoltării canalelor pentru unităţile de hard disk Seagate în toate statele fostei Uniuni Sovietice, Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.
Mai 31, 2007
ASBIS a incheiat un contract de distributie cu HANNspree Europe GmbH, divizie a producatorului Taiwanez HannStar Display Corporation, lider in productia de monitoare si ecrane.
Mai 25, 2007
ASBIS a inceput distributia noilor placi de baza Intel cu CPU integrat catre partenerii sai din zona EMEA. Intel® Desktop Board D201GLY reprezinta o solutie inovatoare pentru piata "sub value".
Mai 22, 2007
ASBIS a extins contractul de distributie cu Toshiba Europe GmbH si pentru zona Ucraina, una dintre cele mai mari piete din Europa de Est.
Mai 18, 2007
ASBISc Enterprises Plc ("ASBIS" sau "Grupul"), distribuitor de componente calculatoare de top aflat in continua dezvoltare pe pietele din Europa Centrala si de Est si din fosta Republica Sovietica, anunta rezultatele financiare anuale, in urma listarii sale la Bursa de Valori Londoneza AIM in octombrie 2006.
https://www.asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania