Stiri ASBIS Romania

Octombrie 17, 2006
ASBIS Enterprises isi continua strategia de dezvoltare in Romania prin numirea a doi reprezentanti zonali in regiunea Moldova si Banat. Irinel Pivniceru (Area Sales Manager zona Moldova) si Dinu Gherman (Area Sales Manager zona Banat) vor veni in intampinarea nevoilor partenerilor si vor oferi un sprijin mai bun si mai rapid tuturor categoriilor de parteneri din zonele amintite. Livrarea comenzilor in tara se va face in continuare de la depozitul central din Bucuresti, Str Lanariei nr 35.
Septembrie 11, 2006
ASBIS a incheiat un contract de distributie cu Hyundai, prin care ASBIS devine partener oficial Hyundai in Romania. In urma acestui acord, ASBIS Romania este autorizata sa distribuie pe piata interna întreaga gama de monitoare LCD, precum si televizoare LCD si cu plasma. Monitoarele LCD sunt disponibile la ASBIS.
Mai 29, 2006
Patriot Memory, producator de solutii de memorii calitate premium, a semnat astazi contractul de parteneriat pentru distributie cu ASBIS.
Mai 22, 2006
ASBIS a primit o noua distinctie de la Intel pentru "Atingerea celei mai mari cifre de vanzari pentru serverele Intel in Europa de Est si Centrala in primul trimestru al anului 2006". Premiul a fost inmanat domnului Radoslav Vasilak (ASBIS Slovacia) de catre Richard Peel, Intel Distribution Sales and Marketing Manager. Aceasta este a 15-a distinctie primita de la Intel in lungul parteneriat din 1998 pana in prezent.
Mai 10, 2006
ASBIS a primit de la Intel premiul pentru cele mai mari vanzari de procesoare mobile in Rusia si tarile ex-sovietice. Acest premiu vine ca rezultat al eforturilor intreprinse de ASBIS in dezvoltarea distributiei de componente mobile. Premiul a fost inmanat de Richard Peel, Intel Distribution Sales and Marketing Manager, EMEA, la Conferinta Distribuitorilor din Lisabona, la sfarsitul lunii Aprilie 2006.
Aprilie 28, 2006
ASBIS Group, lider in distributia de componente de computer in zona EMEA, a primit premiul "Highest Growth Award" de la compania Transcend Information, Inc., lider mondial pentru producerea de memorii si electronice.
Aprilie 20, 2006
ASBIS Romania a incheiat un contract de parteneriat cu Samsung, prin care ASBIS devine partener oficial Samsung in Romania. In urma acestui acord, ASBIS Romania este autorizata sa distribuie pe piata interna intreaga gama de produse Samsung (LCD-uri, imprimante, camere digitale, periferice si multimedia).
Aprilie 07, 2006
ASBIS Group a primit premiul de excelenta in business pentru anul 2005 de la Kingston Technology Company, important producator de memorii. Kingston a premiat ASBIS cu o placa de cristal pentru rezultatele obtinute in distributia produselor Kingston DRAM si Digital Media in EMEA. Premiul a fost inmanat cu ocazia Cebit 2006 - Hanovra, Germania.
Martie 23, 2006
March 23, 2006 - ASBIS a fost recent premiata de catre PQI pentru excelentele rezultate din 2005.
Februarie 06, 2006
ASBIS a primit Premiul de la Info-Tek pentru rezultate extraordinare în 2005
https://www.asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania