Show
lines
Total
392
lines found

Stiri ASBIS Romania

Iulie 15, 2022
Companiile continuă să se susțină reciproc și să devină mai puternice împreună
Mai 23, 2022
Luna mai a acestui an marchează cea de-a 15-a aniversare a colaborării dintre ASBIS și Dell. În toată această perioadă, cele două companii s-au dovedit a fi parteneri valoroși unul pentru celălalt, obținând împreună rezultate excelente.
Ianuarie 12, 2022
ASBISC Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT și IoT pe piețele în creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a anunțat astăzi că a primit premiul Channel Partner Award în calitate de Partener de Marketing pentru anul 2021 (EMEA) din partea Infinidat, furnizor de top de soluții de stocare pentru întreprinderi. Premiul recunoaște ASBIS ca fiind un partener de încredere care face eforturi suplimentare pentru a asigura succesul clienților săi.
Aprilie 20, 2021
COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol, Cipru și Varșovia, Polonia
Noiembrie 09, 2020
Unul dintre cei mai mari distribuitori IT din regiunea EMEA aniversează 30 de ani de prezență pe piață
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, furnizor de infrastructură inteligentă pentru întreprinderi, către Rusia, Belarus, Kazahstan, Ucraina, Polonia, Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă, Slovenia, Croația, Bosnia, Serbia, Macedonia, Letonia, Lituania, Estonia, Cipru, Armenia, Azerbaidjan, Kirgazistan, Moldova, Tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Georgia, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Irak, Kuweit, Oman, Qatar, Arabia Saudită, Yemen, Algeria, Maroc, Egipt și Tunisia.
Aprilie 16, 2020
ASBIS devine Partener Autorizat Kino-mo (tranzacționat ca HYPERVSN) și va distribui tehnologie inovatoare de afișare holografică 3D fabricată sub marca HYPERVSN și va revinde serviciile în țările în care este prezentă ASBISc Enterprises Plc.
Martie 23, 2020
Cele mai bune soluții pentru situații neprevăzute
Martie 20, 2020
Directorul executiv Perenio IoT, Serghei Kostevici, a făcut o prezentare la conferința # TIM-TU Convergence 2020 privind noile abordări în domeniul vânzărilor de servicii de comunicații. În discursul său, el a explicat cum se pot crește veniturile în telecomunicații folosind Internet of Things. Iată punctele cheie ale prezentării sale.
Martie 20, 2020
Intel Corporation a anunțat în martie 2020 că și-a integrat cu succes motorul fotonic de siliciu de 1,6 Tbps cu comutatorul Ethernet programabil de 12,8 Tbps. Comutatorul co-ambalat optimizat pentru centrele de date la scară largă tehnologiile esențiale de la Intel și divizia de rețele Barefoot.
Martie 16, 2020
Doi noi membri s-au alăturat familiei AMD EPYC Generația a 2-a
Martie 11, 2020
Optimizată pentru scară largă, timp de implementare rapid și performanțe maxime, noua linie de servere MegaDC acceptă standarde precum OpenBMC și OCP V3.0 Carduri SFF
Martie 05, 2020
Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnologiei, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, este primul pe piață cu Outdoor Edge Systems - servere IP65 cu carcasă pentru RG 5G, inferențe AI și alte aplicații inteligente bazate pe procesoare Intel Xeon D și procesoare scalabile Intel Xeon din a doua generație cu opțiuni largi de configurare. Aceste sisteme noi sunt ideale pentru medii exterioare dure și susțin mișcarea industriei către software open-source și hardware dezagregat.
Februarie 27, 2020
Enterprise Storage Leader îmbunătățește și software-ul, crescând substanțial valoarea produsului oferit
Februarie 26, 2020
Linia completă a platformelor de server HPC, cloud computing și server de stocare TYAN continuă să ofere performanță avansată și securitate îmbunătățită de hardware întreprinderilor, centrelor de cloud și hyperscale.
Februarie 26, 2020
Noua familie de produse de sisteme de servere și placi de bază, inclusiv servere de montare în rack pentru utilizări generale seria R, servere GPU Seria G pentru AI și HPC, servere cu mai multe noduri Seria H pentru serverele de stocare HPC și HCI și seria S totul este gata pentru linia îmbunătățită a procesoarelor Intel Xeon scalabile din a doua generație Intel.
Februarie 25, 2020
Comunicat de presa - Februarie 25, 2020; Praga
Februarie 25, 2020
Cu peste 100 de sisteme care acceptă toate procesoarele noi, care aduc mai multe nuclee, frecvență și memorie cache cu o performanță de preț cu până la 36% mai bună sau cu până la 61% cost mai mic al procesorului și performanțe echivalente față de ofertele curente *
Februarie 20, 2020
CloudFest 2020 este cel mai bun loc în care profesioniștii se pot întâlni, conecta și explora oportunități. Cu multe prezentări convingătoare, workshopuri și ocazii de networking distractive, acest festival este genul de experiență care vă poate transforma cu adevărat afacerea.
Februarie 19, 2020
Finalizați misiunile, deblocați nivelurile și câștigați insigne pentru a afla mai multe detalii despre produse și a obține recompense. Ușor și rapid!
https://www.asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania