De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Septembrie 21, 2022
Intel se concentrează mai mult pe mărcile emblematice Intel Core, Intel Evo și ...
Septembrie 20, 2022
GIGABYTE Technology, lider în industria serverelor și stațiilor de lucru de ...
Septembrie 15, 2022
Noul server 8U cu GPU-uri NVIDIA H100/A100 crește performanța AI, cu o ...
August 30, 2022
Noua platformă AMD Socket AM5 se combină cu primele procesoare desktop PC pe ...
August 29, 2022
ASBIS Group prezintă produsele cheie din portofoliul său de branduri proprii la ...
August 25, 2022
AMD a anunțat "împreună cu AdvancePCS", o transmisie live în premieră pentru a ...
Portofoliul brandurilor proprii ASBIS va fi prezentat la IFA Berlin 2022

August 29, 2022

ASBIS, IFA, Perenio, AENO, CANYON, Lorgar, Prestigio

Portofoliul brandurilor proprii ASBIS va fi prezentat la IFA Berlin 2022

ASBIS Group prezintă produsele cheie din portofoliul său de branduri proprii la standul partener al companiei 4PHONES la IFA 2022 de la Berlin, între 2 și 6 septembrie.

Cele mai solicitate și inovatoare modele de dispozitive hi-tech vor fi disponibile pentru teste demonstrative și discuții detaliate la IFA 2022 de la Berlin. ASBIS a început colaborarea cu 4Phones pentru distribuția brandurilor din portofoliul său în anul 2022.

ASBIS este un distribuitor, dezvoltator și furnizor cu valoare adăugată de soluții IT și IoT, produse hardware și software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea oferte viabile pentru parteneri, fie ei companii sau utilizatori finali.

Compania se concentrează pe crearea, dezvoltarea și promovarea unei game largi de produse tehnologice de înaltă calitate ale brandurilor proprii AENO, Canyon, Lorgar, Prestigio și Perenio. Liniile de produse ale tuturor brandurilor sunt alcătuite pe baza studiilor de piață și a nevoilor clienților. Tânăra marcă de electrocasnice inteligente AENO, care se dezvoltă dinamic, este reprezentată de mai multe categorii de produse de dispozitive inteligente: periuțe de dinți inteligente pentru igienă personală, purificator de aer pentru o un microclimat confortabil, blender de masă și fierbătoare inteligente pentru gătit rapid și gustos, mopuri cu aburi și aspiratoare robot pentru o curățenie perfectă, încălzitor ecologic inteligent și eficient din punct de vedere energetic pentru un consum redus de energie și capacitatea de a economisi până la 50% din facturile de electricitate.

Printre categoriile de produse Canyon, brandul de accesorii de calitate și accesibile pentru PC și telefoane mobile, vor fi disponibile la stand următoarele grupe de produse: baterii externe, încărcătoare wireless, încărcătoare de perete, suporturi auto și cabluri cu diferite tipuri de conectori. Lorgar, o marcă de dispozitive profesionale de înaltă calitate pentru jocuri, menite să ducă experiența de joc la un nou nivel, prezintă: gamepad-uri, camere web, căști, microfoane și un mouse excepțional pentru jocuri.

Prestigio, brandul de electronice de larg consum, prezintă: camere auto video (DVR), tirbușoane automate de vinuri și seturi de accesorii pentru vin, precum și prima tastatură unică cu touchpad Click&Touch, recunoscută pentru designul ușor de utilizat de către prestigioasele premii internaționale Red Dot Awards. Perenio, specializat în Internet of Things și dispozitive inteligente, prezintă PERENIO IONIC SHIELD™ Cold Plasma Emitter cu capsulă CoV de ioni metalici complecși pentru a reduce și suprima nivelul concentrației virale în zona închisă de aplicare (aer și suprafețe), așa cum a fost testat și confirmat de laboratoare acreditate.

ASBIS se angajează să ofere clienților și partenerilor de afaceri produse tehnologice inovatoare și foarte solicitate pe piață. Compania oferă calitate, costuri accesibile și inginerie avansată. Acest lucru asigură succesul pe cele mai competitive și dezvoltate piețe.

Întâlniți-vă cu echipa ASBIS la IFA la standul partenerului 4PHONES (102b sala 6.2A) și convingeți-vă! 

Despre compania 4PHONES
4Phones se dedică de peste 12 ani importului și distribuției de piese de schimb pentru telefoane mobile, tablete și laptopuri ale celor mai recunoscute branduri de pe piața europeană. Compania se concentrează pe piața de retail și pe centrele de reparații de pe întreg continentul european. Pentru noutăți și mai multe informații, vizitați: http://4phones.eu/  

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania