De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 20, 2021
COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol, Cipru și Varșovia, Polonia
Aprilie 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Aprilie 14, 2021
Versatilitatea și lățimea Ultra, Twin, SuperBlade®, stocare, sisteme GPU ...
Aprilie 14, 2021
Lățime de bandă NVMe All-Flash de 2 ori mai mare, memorie de până la 12 TB *, ...
Aprilie 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Supermicro introduce cel mai versatil portofoliu de sisteme bazate pe AMD EPYC ™ 7003, ce oferă performanțe record - îmbunătățire cu 36% - pentru cele mai critice sarcini de muncă de astăzi

Aprilie 14, 2021

supermicro, AMD

Supermicro introduce cel mai versatil portofoliu de sisteme bazate pe AMD EPYC ™ 7003, ce oferă performanțe record - îmbunătățire cu 36% - pentru cele mai critice sarcini de muncă de astăzi

Versatilitatea și lățimea Ultra, Twin, SuperBlade®, stocare, sisteme GPU optimizate ce oferă cea mai bună performanță a sarcinii de lucru pentru Cloud DataCenters, Enterprise și AI și Machine Learning

San Jose, Calif., Martie15, 2021 -- Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), lider global în computere de întreprindere, stocare, soluții de rețea și tehnologie de calcul ecologică, anunță disponibilitatea celei mai complete linii de servere cu procesoarele din seria AMD EPYC ™ 7003 din industrie. SuperBlade de la Supermicro a oferit o îmbunătățire de până la 36% de la a 2-a generație la a 3-a generație de procesoare AMD EPYC1, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ pentru a satisface sarcinile de muncă ale întreprinderilor în căutare permanentă de performanță.

Linia Supermicro A + include servere ce încorporează soluții de sistem single-socket și dual-socket concepute pentru a reduce timpul pentru rezultate bune și pentru a lua rapid decizii de afaceri mai bune. De exemplu, noul server multi-GPU cu 2 noduri 2U anunțat recent este platforma perfectă pentru streaming video, jocuri cloud high-end și nenumărate aplicații de rețele sociale. Dispune de un plus de flexibilitate, iar economiile de costuri vor oferi performanțe foarte bune. Cu design-uri inovatoare de servere ce reduc puterea necesară dar oferă super performanțe, Supermicro deschide calea către succès cu servere optimizate pentru aplicații, permițând companiilor moderne să reducă costurile și să îmbunătățească experiența utilizatorului.

Noile procesoare din a 3-a generație AMD EPYC 7003 sunt proiectate cu nucleul „Zen3” ce oferă cu până la 19% mai multe instrucțiuni pe ciclu2 decât generația anterioară și conține până la 64 de nuclee pe soclu pentru performanțe excepționale pe repere populare și sarcini de muncă din lumea reală . Noile sisteme de la Supermicro includ o gamă de sisteme de calcul și stocare concepute pentru multe dintre cele mai exigente aplicații, pentru implementări AI, HPC, Enterprise și Cloud.

 

Noua gamă de produse A + cu procesoare AMD EPYC seria 7003 ajută întreprinderile să reducă timpul până la soluție pentru o gamă largă de aplicații, să adauge caracteristici de securitate îmbunătățite și să permită executarea tuturor încărcărilor de lucru în cloud, on-prem sau în cloud privat. Supermicro a certificat multe soluții și arhitecturi de referință ce permit organizațiilor să obțină informații din datele lor mai repede decât oricând, cu implementări ușoare. Aceste soluții includ: AI / ML / DL instruire inferioară optimizată a volumului de lucru, servere certificate, HCI / SDI sau stocare definită de software, cum ar fi VMWare vSAN, RedHat CEPH și Weka.IO. Managementul datelor, cum ar fi Oracle 19c, Apache Hadoop și Cassandra și optimizarea aplicațiilor HPC, cum ar fi Ansys Fluent, OpenFOAM și WRF, oferă performanțe sporite.

Citiți mai multe informații

Descărcați broșura A+ Server Solution>>

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania