De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 25, 2022
Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data ...
Noiembrie 18, 2022
Noile sisteme sunt concepute pentru a face ca infrastructura centrului ...
Noiembrie 17, 2022
Noul NUC dispune de procesoare deblocate Intel Core din a 13-a generație, ...
Noiembrie 17, 2022
Un portofoliu extins de servere și sisteme de stocare echipate cu viitoarele ...
Noiembrie 09, 2022
Promoțiile sunt valabile până la data de 31 decembrie 2022. Profitați de ...
Noiembrie 04, 2022
Primele GPU de gaming din lume cu tehnologie Chiplet. Construită pe arhitectura ...
Supermicro își extinde portofoliul de servere certificate NVIDIA cu noile sisteme GPU optimizate pentru NVIDIA H100; noile servere sporesc performanțele de instruire AI de până la 9x

Septembrie 29, 2022

Supermicro, NVIDIA

Supermicro își extinde portofoliul de servere certificate NVIDIA cu noile sisteme GPU optimizate pentru NVIDIA H100; noile servere sporesc performanțele de instruire AI de până la 9x

Supermicro introduce peste 20 de soluții de blocuri de construcție pentru a permite clienților să aleagă dintre sistemele 8U, 5U, 4U, 2U și 1U ce suportă noul GPU NVIDIA H100 pentru a optimiza sarcinile de lucru AI/ML, HPC și Inferencing

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), lider global în domeniul calculatoarelor de întreprindere, al GPU-urilor, al soluțiilor de stocare, al soluțiilor de rețea și al tehnologiei de calcul ecologic, își extinde din nou poziția de lider în domeniul infrastructurii de calcul accelerat cu o linie completă de noi sisteme optimizate pentru GPU-urile NVIDIA H100 Tensor Core - ce cuprinde peste 20 de produse. Cu un portofoliu larg de sisteme certificate NVIDIA, Supermicro utilizează acum noile GPU NVIDIA H100 PCI-E și NVIDIA H100 SXM. 

"Supermicro a introdus serverele bazate pe GPU cu noul NVIDIA H100," a declarat Charles Liang, președinte și CEO Supermicro. "Continuăm să oferim în continuare cel mai cuprinzător portofoliu din industrie și putem livra aceste sisteme într-o gamă largă de dimensiuni, inclusiv opțiuni 8U, 5U, 4U, 2U și 1U. Oferim, de asemenea, cele mai recente GPU în sistemele SuperBlades®, stațiile de lucru și sistemele Universal GPU. Clienții se pot aștepta la câștiguri de performanță de până la 30 de ori mai mari în ceea ce privește inferențele AI în comparație cu generațiile anterioare de acceleratoare GPU pentru anumite aplicații AI. Proiectarea inovatoare a fluxului de aer a serverelor noastre GPU are ca rezultat o viteză redusă a ventilatoarelor, un consum mai mic de energie, niveluri de zgomot mai mici și un cost total de proprietate mai mic." 

Sistemele Supermicro certificate cu GPU NVIDIA H100 PCIe includ NVIDIA AI Enterprise, o suită end-to-end de software de inteligență artificială și de analiză a datelor, optimizată pentru a permite organizațiilor să utilizeze inteligența artificială. Sistemele Supermicro cu NVIDIA AI Enterprise combinate cu GPU NVIDIA H100 simplifică construirea de platforme pregătite pentru AI, accelerează dezvoltarea și implementarea AI și oferă performanță, securitate și scalabilitate pentru a aduna mai repede informații și a obține mai repede profit pentru companii. 


"NVIDIA H100 oferă următorul salt uriaș în platforma noastră de calcul accelerat," a declarat Kevin Connors, vicepreședinte NVIDIA Worldwide OEM Accounts. "Gama largă de servere Supermicro, echipate cu NVIDIA H100, poate accelera sarcinile de lucru la orice scară, ajutând întreprinderile să ajungă mai repede pe piață, oferind performanțe spectaculoase și reducând în același timp costurile." 

 

Supermicro va certifica, de asemenea, anumite sisteme de generație curentă cu GPU NVIDIA H100. Unele dintre sistemele actuale disponibile în prezent sunt serverele Supermicro cu GPU SYS-420GP-TNR, SYS-420GP-TNR2 și stația de lucru Supermicro SYS-740GP-TNRT. Prin certificarea stațiilor de lucru care se livrează în prezent cu GPU NVIDIA H100, clienții pot profita de noile performanțe ale GPU-ului cu opțiunile CPU existente. În plus, noua generație de sisteme Supermicro cu GPU NVIDIA H100 a început să fie livrată ca parte a unui program de acces timpuriu. Supermicro susține standardele deschise și aderă la specificațiile deschise de alimentare, oferind clienților o livrare și o instalare mai rapidă, ceea ce are ca rezultat un timp mai scurt pentru productivitate. În plus, serverele Supermicro, cum ar fi serverele 8U 8-GPU, suportă, de asemenea, alimentare AC și DC în configurații rack standard și OCP DC.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania