De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 25, 2022
Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data ...
Noiembrie 18, 2022
Noile sisteme sunt concepute pentru a face ca infrastructura centrului ...
Noiembrie 17, 2022
Noul NUC dispune de procesoare deblocate Intel Core din a 13-a generație, ...
Noiembrie 17, 2022
Un portofoliu extins de servere și sisteme de stocare echipate cu viitoarele ...
Noiembrie 09, 2022
Promoțiile sunt valabile până la data de 31 decembrie 2022. Profitați de ...
Noiembrie 04, 2022
Primele GPU de gaming din lume cu tehnologie Chiplet. Construită pe arhitectura ...
Supermicro lansează a doua generație a sistemului de calcul NVIDIA® OVX™ pentru colaborare 3D, metavers și simulare Digital Twin, alimentat de noul GPU NVIDIA L40GPU NVIDIA L40

Septembrie 30, 2022

Supermicro, NVIDIA

Supermicro lansează a doua generație a sistemului de calcul NVIDIA® OVX™ pentru colaborare 3D, metavers și simulare Digital Twin, alimentat de noul GPU NVIDIA L40GPU NVIDIA L40

Clienții pot utiliza servere Supermicro pentru grafică și simulare pentru construirea și operarea aplicațiilor Metaverse la scară largă - Sistemele vor suporta până la 8 GPU NVIDIA L40, ConnectX®-7 SmartNICs și procesoare CPU actuale și viitoare de la Intel și AMD.

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), lider mondial în domeniul calculatoarelor, stocării, GPU-urilor, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul ecologic pentru întreprinderi, își consolidează poziția de lider în domeniul infrastructurii de calcul accelerat, fiind primul pe piață ce lansează a doua generație de sisteme NVIDIA® OVX™.

Serverul Supermicro OVX se bazează pe noul GPU L40 într-un server 4U 8GPU cu două procesoare Intel, 32 de DIMM-uri, 8TB de memorie, 12 sloturi PCI-E și până la 24 de locașuri pentru unități de stocare. Serverele suplimentare ce utilizează GPU L40 includ o gamă de sisteme de la Supermicro: stația de lucru/montare pe rack 4U 4GPU, 2U cu până la 6GPU, 1U 4GPU și sistemul multi-nod 2U 2Nodesystem.

Toate aceste sisteme sunt compatibile cu GPU-urile NVIDIA L40 PCI-E.

“Supermicro își demonstrează din nou poziția de lider în industrie, fiind primul pe piață cu cea de-a doua generație de servere OVX,” a declarat Charles Liang, președinte și CEO Supermicro. “Cei mai exigenți clienți ai noștri au nevoie de integrarea celor mai rapide procesoare și GPU-uri pentru experiențe imersive cu latență redusă. Serverul nostru OVX este conceput pentru crearea și operarea celor mai complexe aplicații Omniverse Enterprise.”

Aceste noi servere oferă performanțele revoluționare în materie de grafică, inteligență artificială și rețea necesare pentru a construi și opera lumi virtuale 3D captivante. Sistemele OVX de la Supermicro sunt special concepute pentru crearea și gestionarea aplicațiilor NVIDIA Omniverse™ Enterprise la scara unui centru de date și combină cele mai avansate capacități grafice și AI accelerate de NVIDIA RTX cu rețele sigure de mare viteză și management de nivel enterprise.

 

GPU-urile NVIDIA L40 vor fi încorporate în actuala generație Supermicro, iar următoarele generații de sisteme se bazează pe platforme Intel și AMD. Următoarea generație de sisteme Supermicro ce utilizează GPU L40 va include serverul 4U 8GPU, serverul 4U 4GPU, precum și serverele și stațiile de lucru 2U și 1U. Fiecare server Supermicro OVX este alimentat cu până la opt GPU NVIDIA® L40, aducând puterea arhitecturii NVIDIA Ada Lovelace pentru a accelera sarcinile de lucru Omniverse. Aceste sisteme combină GPU-urile cu trei NVIDIA® ConnectX®-7 SmartNICs, CPU-uri de înaltă performanță și stocare NVMe într-o platformă unificată și vor fi disponibile în curând. Următoarea generație de aplicații de inteligență artificială va necesita o platformă de calcul optimizată pentru crearea unor lumi virtuale bogate din punct de vedere grafic și precise din punct de vedere fizic. Sistemele Supermicro OVX sunt ideale pentru a susține această dezvoltare continuă a industriei.

“Serverele Supermicro OVX sunt sisteme de calcul construite special pentru crearea și operarea aplicațiilor NVIDIA Omniverse la scara centrului de date,” a declarat Kevin Connors, vicepreședinte pentru conturile OEM la NVIDIA. “Acest server Supermicro OVX din a doua generație este optimizat pentru a stimula crearea și funcționarea modelelor 3D imersive și fotorealiste, a simulărilor și a gemenilor digitali.”

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania