De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Septembrie 21, 2022
Intel se concentrează mai mult pe mărcile emblematice Intel Core, Intel Evo și ...
Septembrie 20, 2022
GIGABYTE Technology, lider în industria serverelor și stațiilor de lucru de ...
Septembrie 15, 2022
Noul server 8U cu GPU-uri NVIDIA H100/A100 crește performanța AI, cu o ...
August 30, 2022
Noua platformă AMD Socket AM5 se combină cu primele procesoare desktop PC pe ...
August 29, 2022
ASBIS Group prezintă produsele cheie din portofoliul său de branduri proprii la ...
August 25, 2022
AMD a anunțat "împreună cu AdvancePCS", o transmisie live în premieră pentru a ...
Supermicro adaugă un nou server GPU universal 8U ce oferă performanță și flexibilitate maxime pentru instruire la scară largă AI, NVIDIA® Omniverse și Metaverse

Septembrie 15, 2022

SUPERMICRO

Supermicro adaugă un nou server GPU universal 8U ce oferă performanță și flexibilitate maxime pentru instruire la scară largă AI, NVIDIA® Omniverse și Metaverse

Noul server 8U cu GPU-uri NVIDIA H100/A100 crește performanța AI, cu o densitate termică îmbunătățită ce are ca rezultat un consum mai mic de energie, funcționează fiabil la temperatură DC mai mare și flexibilitate maximă -- I/O față și spate, suport pentru alimentare AC sau DC, răcire cu lichid și este proiectat atât pentru procesoarele și GPU-uri de generație curentă, cât și pentru următoarea generație

Super Micro Computer, lider global în soluții de calcul, de stocare și de rețea pentru întreprinderi și tehnologie de calcul ecologic, anunță cel mai avansat server GPU, ce încorporează opt GPU NVIDIA® H100 Tensor Core. Datorită designului avansat al fluxului de aer, noul sistem de GPU high-end va permite creșterea temperaturilor de intrare, reducând astfel eficiența generală a consumului de energie (PUE - Power Usage Effectiveness) a unui centru de date, menținând în același timp cel mai înalt profil de performanță absolută.

În plus, Supermicro își extinde gama de servere GPU cu acest nou server Universal GPU, care este deja cel mai mare din industrie. Supermicro oferă acum trei sisteme Universal GPU distincte: 4U,5U și noul server 8U 8GPU. Platformele Universal GPU suportă atât procesoarele Intel și AMD actuale, dar și pe cele viitoare - până la 400W, 350W și mai mult.

"Supermicro este liderul industriei cu un server GPU extrem de flexibil și de înaltă performanță, ce dispune de puternicul GPU NVIDIA A100 și H100." a declarat Charles Liang, președinte și CEO Supermicro. “Acest nou server va suporta următoarea generație de procesoare și GPU-uri și este proiectat cu o capacitate maximă de răcire folosind același șasiu. Căutăm în mod constant modalități inovatoare de a oferi soluții IT complete pentru baza noastră de clienți în creștere."

Serverul 8U este proiectat pentru sarcini de lucru diverse și intensive din punct de vedere computațional, construit pentru o performanță maximă în centrele de date.

Noul sistem 8U GPU încorporează GPU-uri NVIDIA H100 de înaltă performanță. Cu o capacitate maximă de memorie de 8TB, seturi vaste de date pot fi păstrate în memorie, permițând o execuție mai rapidă a aplicațiilor de instruire AI sau HPC. În plus, arhitectura avansată este concepută pentru comunicarea între GPU-uri, reducând timpul pentru simulările AI Training sau HPC. În plus, cu ajutorul NVIDIA GPU Direct® Storage, datele pot fi accesate direct de către GPU-uri, ceea ce sporește și mai mult eficiența.

Designul inovator al fluxului de aer reduce viteza ventilatoarelor, ceea ce duce la mai puțin zgomot în centrul de date, la un consum mai mic de energie și la un cost total de proprietate redus. În plus, sistemul suportă atât alimentarea cu curent alternativ, cât și cu curent continuu, inclusiv suport pentru configurațiile standard OCP DC rack.

 

Supermicro susține standardele deschise și aderă la specificația de alimentare deschisă, asigurându-i pe clienți că cele mai recente servere Supermicro pot fi livrate și instalate rapid la locațiile clienților, ceea ce duce la un timp mai scurt de creștere a productivității.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania