De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iunie 24, 2021
Lucrați cu încredere în acest design puternic, dar mic, al factorului de formă. ...
Iunie 14, 2021
Prestigio și-a extins gama de accesorii pentru vin prin adăugarea unui nou ...
Iunie 14, 2021
Intel a fost întotdeauna un producător de dispozitive integrate. În 2021, ...
Iunie 11, 2021
European Hardware Association (EHA) a anunțat dispozitivele sau componentele ...
Iunie 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator ...
Iunie 07, 2021
Procesoarele AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă performanțe maxime, indiferent dacă ...
SonicWall extinde gama de firewall-uri de nouă generație cu un nou dispozitiv de nivel enterprise cu capabilități guvernamentale pentru protecția împotriva amenințărilor în rețea închisă

Martie 29, 2021

sonicwall

SonicWall extinde gama de firewall-uri de nouă generație cu un nou dispozitiv de nivel enterprise cu capabilități guvernamentale pentru protecția împotriva amenințărilor în rețea închisă

Gestionare nativă în cloud și transformarea datelor privind amenințările în timp real în acțiuni defensive pentru a atenua riscurile ascunse în rețele, aplicații și utilizatori

SonicWall a anunțat extinderea ofertelor sale de protecție împotriva amenințărilor cu NS3700, un dispozitiv de securitate multi-gigabit conceput pentru a contracara atacurile care vizează agenții guvernamentale, retail, K-12, învățământ superior și întreprinderi.

Compania a introdus, de asemenea, mai multe actualizări de produse, inclusiv protecție împotriva amenințărilor în rețea închisă, analize de generație următoare, gestionare îmbunătățită a securității native în cloud și un manager de rețea wireless rebranded. Cu ajutorul SonicOS 7.0, noul firewall SonicWall NSa 3700 oferă un UX / UI modern, controale de securitate avansate, plus capacități critice de gestionare și rețea pentru a spori vizibilitatea și a vă ajuta să vă apărați împotriva atacurilor din ce în ce mai țintite.

Cu noul NSa 3700, organizațiile obțin o protecție multigigit și performanțe superioare la unul dintre cele mai mici costuri totale de proprietate din clasa sa. Oferind 22.500 de conexiuni pe secundă, suportând până la 750.000 de conexiuni DPI simultane și până la 3.000 de tunele VPN site-to-site, NSa 3700 asigură securitatea scalabilă în cele mai mari medii.

  >>Sursă SonicWall Gen 7 Seria NSa 

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania