De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
ReVolt A2 și ReVolt A3 vor schimba lumea încărcătoarelor fără fir

Octombrie 01, 2020

Prestigio

ReVolt A2 și ReVolt A3 vor schimba lumea încărcătoarelor fără fir

Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi instalate pe tejgheaua barului, recepția hotelului, în sălile de așteptare sau în birouri. ReVolt A2 și ReVolt A3 oferă soluția perfectă pentru afacerea dumneavoastră.

CUMPARA ONLINE

ReVolt A3

Verifica disponibilitate

Stația de încărcare fără fir, invizibilă este un accesoriu convenabil și practic pentru proprietarii de cafenele, baruri, cluburi sportive sau hoteluri. Oamenii petrec mult timp în astfel de locuri, așa că au nevoie să-și poată încărca gadgeturile rapid și comod. Acesta este un motiv excelent pentru a utiliza ReVolt A2 și ReVolt A3 într-o afacere orientată spre client.

Diferența dintre modele constă în caracteristicile lor. ReVolt A2 are o putere de 5W, iar ReVolt A3 oferă o putere de 10W, care vă permite să reîncărcați rapid bateria gadgeturilor preferate. ReVolt A3 rulează mai repede, ceea ce reprezintă o soluție perfectă pentru cei care sunt întotdeauna ocupați și activi și au o planificare minut cu minut a rutinelor zilnice. Ambele stații de încărcare pot fi instalate pe orice suprafață nemetalică, cu o grosime de până la 35 mm pentru ReVolt A3 și până la 40 mm grosime pentru ReVolt A2.

Stația de încărcare este obligatorie pentru orice organizație în care oamenii ajung să socializeze, să lucreze, să se relaxeze sau să se distreze. Acest dispozitiv practic și funcțional va fi soluția perfectă pentru orice interior și, datorită designului său ascuns, stația este complet invizibilă.

Stațiile de încărcare invizibile de la Prestigio pot fi instalate sub orice blat nemetalic: metoda de instalare este rapidă, ușoară și fără efort, iar suprafața poate fi din sticlă, plastic, lemn sau chiar granit.

Nu trebuie să vă gândiți la siguranța dispozitivului, deoarece este atașat în siguranță. Clientul poate încărca gadgetul pur și simplu plasându-l pe masă cu stația de încărcare conectată.

Cu toate acestea, principalul avantaj al unei astfel de stații fără fir este ușurința în utilizare . Puteți uita de firele mereu încurcate pentru fiecare gadget separat, care trebuie introduse în conectori. ReVolt A2 și ReVolt A3 oferă o modalitate simplă vizitatorilor de a-și alimenta smartphone-ul de la o masă echipată cu o stație fără fir încorporată.

Gama ReVolt A2 și A3 este compatibilă cu toate dispozitivele care acceptă încărcarea fără fir. Ele pot încărca nu numai smartphone-ul, ci și smartwatch-ul, căștile sau tableta. Flexibilitatea încărcării fără va fi apreciată de vizitatorii dumneavoastră. O astfel de stație, care funcționează conform standardului internațional Qi, facilitează amplasarea gadgetului pe blat și nu trebuie să vă faceți griji că v-ați lăsat încărcătorul acasă. În plus, utilizatorii își vor putea folosi simultan dispozitivul ca de obicei; trimiterea de mesaje, vizualizarea fluxului în rețelele sociale și citirea site-urilor de știri.

 

Sistemul de securitate pe mai multe niveluri, care respectă standardele internaționale, garantează o încărcare stabilă și sigură a gadgeturilor.

Despre Prestigio

Prestigio este un brand internațional care oferă o gamă largă de produse electronice de larg consum pentru casă, educație și afaceri de mai bine de 15 ani. Compania vinde produse în 30 de țări din întreaga lume, cu peste 25 de milioane de dispozitive vândute pe parcursul istoriei sale.

Produsele mărcii includ dispozitive și accesorii inteligente, soluții inovatoare pentru afaceri și educație. Prestigio a introdus prima tastatură interactivă din lume cu touchpad pe taste, precum și boxe inteligente, sisteme acustice portabile, încărcătoare fără ascunse, baterii externe bazate pe grafen și acesta este doar începutul. Sloganul companiei pentru lansarea de noi produse este „The art of hi-tech”, întrucât se acordă o atenție specială inovației, materialelor premium de înaltă calitate și tehnologiei moderne.

 

Marca Prestigio este deținută de ASBISC Enterprises Plc., Unul dintre principalii distribuitori de produse IT pe piețele EMEA. Are facilități de producție, proiectare și tehnică în Europa, China și Belarus. Prestigio are birouri în 15 țări din diferite regiuni, inclusiv CSI, Ucraina, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania