De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Prestigio Supreme – boxă super puternică 2-in-1

Octombrie 09, 2020

Prestigio

Prestigio Supreme – boxă super puternică 2-in-1

Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția True Wireless Stereo. Prestigio Supreme este întruchiparea magnetismului tehnologic: două boxe pot fi combinate într-una de 16W într-o secundă și, de asemenea, pot fi transformate rapid în două boxe de 8W.

CUMPARA ONLINE

Supreme

Verificati disponibilitatea in Romania

De ce este Prestigio Supreme unică? Această boxă puternică stereo dispune de sunet puternic și clar într-o carcasă magnetică care poate fi separată în două părți. Instalați două boxe în colțuri diferite ale camerei și obțineți sunet surround și captivant sau combinați-le într-o boxă de 16 W pentru un sunet maxim.

Supreme este echipată cu o baterie ce garantează până la 15 ore de redare non-stop a muzicii. Este o alegere perfectă pentru o distracție între prieteni sau o petrecere zgomotoasă. Creați o listă de redare cu melodiile preferate sau aveți încredere în gustul muzical al prietenilor dumneavoastră care își pot reda piesele folosind un smartphone și un modul Bluetooth. Raza conexiunii wireless este de 36m în aer liber și 10m în interior.

Datorită funcției True Wireless Stereo, boxa Supreme va umple orice spațiu cu un sunet profund și puternic și vă va ajuta să creați o atmosferă plăcută la orice petrecere.

Prestigio Supreme oferă nu numai sunet de înaltă calitate, ci și asistență vocală pentru Siri și Google Now, astfel încât veți fi mereu la curent cu evenimentele importante. Solicitați asistentului virtual să seteze o alarmă, să vă spună prognoza meteo sau să citească ultimele știri în timp ce mergeți la serviciu sau la un eveniment important.

Printre caracteristicile boxei portabile, merită menționată funcția de conectivitate vocală, care face posibilă primirea apelurilor chiar și în timp ce ascultați muzică. Muzica se va opri din redare atunci când răspundeți la apel, iar după finalizarea apelului, sunetul va continua să fie redat automat.

Boxa are o formă ovală cu liniile netede și un design elegant, gândit până la ultimul detaliu. Acest model este disponibil în trei culori: roșu, alb și negru. Carcasa este încadrată cu silicon, fiind netedă la atingere. Acest lucru împiedică boxa să vă alunece din mâini, iar carcasa metalică o face ușor de transportat.

 

Prestigio Supreme este instrumentul ideal pentru întâlniri memorabile cu prietenii.

Despre Prestigio

Prestigio este un brand internațional care oferă o gamă largă de produse electronice de larg consum pentru casă, educație și afaceri de mai bine de 15 ani. Compania vinde produse în 30 de țări din întreaga lume, cu peste 25 de milioane de dispozitive vândute pe parcursul istoriei sale.

Produsele mărcii includ dispozitive și accesorii inteligente, soluții inovatoare pentru afaceri și educație. Prestigio a introdus prima tastatură interactivă din lume cu touchpad pe taste, precum și boxe inteligente, sisteme acustice portabile, încărcătoare fără ascunse, baterii externe bazate pe grafen și acesta este doar începutul. Sloganul companiei pentru lansarea de noi produse este „The art of hi-tech”, întrucât se acordă o atenție specială inovației, materialelor premium de înaltă calitate și tehnologiei moderne.

Marca Prestigio este deținută de ASBISC Enterprises Plc., Unul dintre principalii distribuitori de produse IT pe piețele EMEA. Are facilități de producție, proiectare și tehnică în Europa, China și Belarus. Prestigio are birouri în 15 țări din diferite regiuni, inclusiv CSI, Ucraina, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania