De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 25, 2020
Ecosistemul global de parteneri de server și stocare va oferi sisteme cu NVIDIA ...
Noiembrie 24, 2020
Parteneriatul este adaptat pentru a satisface nevoile de securitate, de ...
Noiembrie 18, 2020
Pentru toți jucătorii. Pentru fiecare joc. Fiecare cadru. Construite pe ...
Noiembrie 16, 2020
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Noiembrie 11, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Noiembrie 09, 2020
Unul dintre cei mai mari distribuitori IT din regiunea EMEA aniversează 30 de ...
Prestigio Digital Signage Hand Sanitizer

Octombrie 14, 2020

Prestigio

Prestigio Digital Signage Hand Sanitizer

În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități de a atrage clienții la punctele de vânzare oferind în același timp un mediu confortabil și sigur tuturor celor din jur. Prestigio prezintă IDS Hand Sanitizer - o soluție care îndeplinește toate aceste cerințe și oferă, de asemenea, oportunități suplimentare pentru interacțiunea cu clienții.

CUMPĂRĂ ONLINE

Prestigio IDS Hand Sanitizer

Verifică disponibilitatea produsului

În mod evident, pandemia nu se va încheia curând, și, în viitor, oamenii vor continua să fie foarte atenți la sănătatea lor. Prin urmare, soluția Prestigio IDS Hand Sanitizer va fi relevantă pentru o lungă perioadă de timp.

Principalele caracteristici ale dispozitivului sunt dozatorul automat încorporat pentru dezinfectant de mâini, cu capacitate de 3 litri, precum și prezența unui senzor de temperatură corporală pentru măsurarea temperaturii de la o distanță de până la 0,5 m și afișarea informației pe ecran. Dispozitivul reacționează la o temperatură crescută printr-un semnal sonor, astfel încât amenințarea să nu treacă neobservată. Această caracteristică vă permite să monitorizați sănătatea celorlalți și să îi mențineți în siguranță.

În același timp, Prestigio IDS Hand Sanitizer are toate caracteristicile și beneficiile dispozitivelor tradiționale Digital Signage.

Ecranul FHD de 21,5” luminos și clar vă permite să difuzați conținut static sau dinamic, promoții și orice alte informații, în timp ce difuzoarele încorporate adaugă efecte sonore și vă fac campaniile publicitare și mai atrăgătoare.

Un computer integrat bazat pe Android 7.1 permite utilizarea dispozitivului împreună cu software-ul specializat Prestigio-Addreality, care face posibilă crearea, configurarea și gestionarea campaniilor de publicitate de la distanță, pe mai multe dispozitive în timp real. Camera frontală încorporată de 2MP permite configurarea de campanii publicitare direcționate către grupuri țintă și colectarea de date analitice.

Carcasa metalică și afișajul protejat cu sticlă securizată de 3 mm sunt rezistente la deteriorări și vă permit să utilizați dispozitivul în orice spațiu. Dispozitivul de dezinfectare pentru mâini Prestigio IDS Hand Sanitizer vine cu un suport reglabil pe înălțime. Aceasta înseamnă că se poate încadra cu ușurință în orice spațiu interior, montat pe perete sau instalat ca soluție de sine stătătoare.

Prezentați-vă compania sau difuzați cele mai recente reclame, promoții sau videoclipuri corporative în timp ce aveți grijă de sănătatea vizitatorilor sau a angajaților cu Prestigio IDS Hand Sanitizer.

Aflați detalii complete despre IDS Hand Sanitizer (PDSIM21CAN0P).

Pentru informații legate de disponibilitate și preț vă rugăm să ne contactați printr-un mesaj la sales@asbis.ro

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania