De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iunie 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator ...
Iunie 07, 2021
Procesoarele AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă performanțe maxime, indiferent dacă ...
Iunie 01, 2021
Anul trecut, Prestigio a făcut echipă cu Clevetura pentru a construi un laptop ...
Mai 06, 2021
Pentru jucători, creatori și utilizatori de PC ce doresc super performanțe; ...
Aprilie 20, 2021
COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol, Cipru și Varșovia, Polonia
Aprilie 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Prestigio și Clevetura anunță primul laptop din lume cu touchpad încorporat în tastatură

Iunie 01, 2021

Prestigio, Clevetura

Prestigio și Clevetura anunță primul laptop din lume cu touchpad încorporat în tastatură

Anul trecut, Prestigio a făcut echipă cu Clevetura pentru a construi un laptop bazat pe tehnologia TouchOnKeys ™. Primul laptop din lume cu un touchpad imens încorporat în taste. Noul laptop va fi lansat în toamna acestui an.

 Anul trecut, Prestigio a făcut echipă cu Clevetura pentru a construi un laptop bazat pe tehnologia TouchOnKeys ™. Primul laptop din lume cu un touchpad imens încorporat în taste. Noul laptop va fi lansat în toamna acestui an.  

Pentru dezvoltarea laptopului, am folosit soluții inovatoare brevetate de Clevetura LLC. Având în vedere noul model, Clevetura a proiectat modulul de tastatură TouchOnKeys ™ generația a doua cu funcția tactilă îmbunătățită. Au fost depuse peste 10 cereri de brevet pentru tehnologia implicată.

Ivan Malmyha, Head at Prestigio Consumer:

"Acest proiect continuă colaborările noastre anterioare cu Clevetura. Produsele anterioare bazate pe tehnologia TouchOnKeys ™, cum ar fi tastaturile multimedia Click & Touch și Click & Touch 2, au câștigat premiile Red Dot pentru cel mai bun design în 2020 și 2021. Aceste produse sunt deja comercializate cu succes în Europa și Japonia. Suntem mulțumiți de colaborarea noastră și așteptăm cu nerăbdare să o continuăm și în viitor."

Mike Krupenkov, CEO at Clevetura:

"Experiența de utilizare a unui laptop echipat cu tehnologia TouchOnKeys ™ este mai ușoară în comparație cu laptopurile convenționale, deoarece nu trebuie să vă mișcați în mod constant mâna în sus și în jos pentru a ajunge la un touchpad separat. Mai puține distrageri înseamnă eficiență mai mare. Nici nu va trebui să vă adaptați sau să vă schimbați obiceiurile - gesturile pe care le utilizați cu TouchOnKeys ™ sunt aceleași ca și cu un touchpad obișnuit. Cu siguranță, clienții vor aprecia noul model de laptop Prestigio, primul laptop din lume fără touchpad separat."

Noul laptop puternic bazat pe Intel de 14 inci este un dispozitiv premium pentru cei ce-și doresc să țină pasul cu cele mai noi tendințe și tehnologii. Îl puteți folosi pentru muncă, studii sau divertisment. Dar, cel mai important, oferă o experiență complet unică.

În centrul laptopului se află tehnologia TouchOnKeys ™, care completează tastatura cu funcționalitate touchpad. Touchpad-ul nu mai ocupă un spațiu separat și devine mult mai mare, acoperind aproape întreaga suprafață a tastaturii. Bucurați-vă de confortul de a avea toate dispozitivele într-un singur loc, mereu la îndemână.

Tastatura comută automat între introducerea textului și controlul tactil datorită tehnologiei inteligente de recunoaștere a gesturilor. Tastele cu comutator foarfecă au o distanță de deplasare de 1,2 mm, oferind răspunsul și senzația unei tastaturi obișnuite.

Puteți utiliza tastatura cu touchpad pentru a muta cursorul și obiectele pe ecran, a derula paginile, a le redimensiona, a controla nivelul volumului și a regla luminozitatea ecranului. Lumina de fundal poate fi personalizată pentru a se potrivi diferitelor condiții de iluminare.

Noul laptop va fi disponibil în Septembrie 2021.

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania