De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 20, 2021
COMUNICAT DE PRESĂ -20 aprilie 2021; Limassol, Cipru și Varșovia, Polonia
Aprilie 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Aprilie 14, 2021
Versatilitatea și lățimea Ultra, Twin, SuperBlade®, stocare, sisteme GPU ...
Aprilie 14, 2021
Lățime de bandă NVMe All-Flash de 2 ori mai mare, memorie de până la 12 TB *, ...
Aprilie 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), lider în industria de servere și stații de ...
Aprilie 07, 2021
Intel prezintă noul Intel Xeon scalabil din a treia generație - singurele ...
Stația de încărcare puternică ReVolt A6 este cea mai bună soluție pentru gestionarea spațiului

Februarie 26, 2021

Prestigio

Stația de încărcare puternică ReVolt A6 este cea mai bună soluție pentru gestionarea spațiului

Prestigio își extinde gama de produse pentru încărcarea convenabilă și rapidă a dispozitivelor mobile cu noua stație de andocare ReVolt A6, care face posibilă încărcarea a până la șase dispozitive simultan, atât prin cablu, cât și fără fir.

Pentru a fi mereu în contact și pentru a profita de toate posibilitățile tehnologiilor mobile, familia modernă folosește adesea mai multe dispozitive, cum ar fi un smartphone, tabletă, căști, ceas inteligent etc. Este ușor de estimat numărul de cabluri încurcate, prize și baterii externe necesare pentru încărcare. Poate apărea o problemă, de exemplu, dacă toate dispozitivele trebuie încărcate în același timp, chiar înainte de a pleca într-o vacanță de familie. Conexiunea lor la rețea va dura timp, fără a lua în considerare perioada de încărcare în sine.

Noul Prestigio ReVolt A6 poate fi un adevărat dar pentru o familie activă. Poate fi folosit pentru a încărca simultan șase gadgeturi, economisind atât timp cât și spațiu. Această stație de andocare elimină necesitatea conectării dispozitivelor la diferite prize și de a folosi o mulțime de fire.

Designul ReVolt A6 este gândit până în cele mai mici detalii și încarcă gadgeturile cu viteză maximă. Dispozitivul are patru porturi de „încărcare rapidă”: două dintre acestea sunt porturi PD Tip-C 20W și două sunt porturi QC USB 18W.

Dispozitivul vine cu două cabluri Tip-C / Tip-C și două cabluri Tip-C / USB. Prin urmare, ReVolt A6 poate fi utilizat pentru încărcarea dispozitivelor cu conectori diferiți. Fiecare gadget poate fi plasat în mod convenabil oriunde, iar firele scurte nu se vor încurca. Dispozitivul este echipat cu două interfețe wireless: un încărcător încorporat pentru un Apple Watch și un încărcător wireless de 10 W pentru alte dispozitive care acceptă standardul Qi. Pentru a-l utiliza pe acesta din urmă, tot ce trebuie să faceți este să așezați gadgetul pe un dispozitiv de contact special, iar dispozitivul va începe să se încarce automat.

Această stație de andocare, realizată din metal și sticlă, va arăta întotdeauna elegant oriunde în casă, dar cel mai important avantaj al său este că vă va ajuta să vă organizați casa. Încărcătorul Prestigio ReVolt A6 este cel mai bun mod de a vă aranja cu ușurință spațiul de acasă și de a oferi confort întregii familii.

Despre Prestigio

Prestigio este un brand internațional ce oferă o gamă largă de produse electronice de larg consum pentru casă, educație și afaceri de 20 de ani. Compania vinde produse în 30 de țări din întreaga lume, cu peste 25 de milioane de dispozitive vândute pe parcursul istoriei sale.

Produsele mărcii includ dispozitive și accesorii inteligente, soluții inovatoare pentru afaceri și educație. Prestigio a introdus prima tastatură interactivă din lume cu touchpad pe taste, precum și boxe inteligente, sisteme acustice portabile, încărcătoare wireless, baterii externe bazate pe grafen și acesta este doar începutul. Sloganul companiei pentru lansarea de noi produse este „Arta hi-tech-ului”, deoarece se acordă o atenție specială inovației, materialelor premium de înaltă calitate și tehnologiei moderne.

 

Marca Prestigio este deținută de ASBISC Enterprises Plc., Unul dintre principalii distribuitori de produse IT pe piețele EMEA. Are facilități de producție, proiectare și tehnice în Europa, China și Belarus. Prestigio are birouri în 15 țări din diferite regiuni, inclusiv CSI, Ucraina, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania