De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 22, 2021
GIGABYTE Technology, a lansat la OCP Summit suportul pentru procesorul Ampere® ...
Noiembrie 17, 2021
NVIDIA Quantum-2 este o platformă de rețea InfiniBand de 400 Gbps care constă ...
Octombrie 28, 2021
Cea de a 12-a generație de Intel Core va include 60 de procesoare și mai mult ...
Octombrie 19, 2021
Infinidat, un furnizor de top de soluții de stocare enterprise, a anunțat că a ...
Octombrie 13, 2021
Memoria AMD Smart Access oferă performanțe incredibile de jocuri 1080p atunci ...
Octombrie 05, 2021
Alăturați-vă CEO-ului Pat Gelsinger și altor lideri Intel pentru a afla mai ...
NVIDIA a anunțat NVIDIA Quantum-2, următoarea generație a platformei sale de rețea InfiniBand

Noiembrie 17, 2021

NVIDIA

NVIDIA a anunțat NVIDIA Quantum-2, următoarea generație a platformei sale de rețea InfiniBand

NVIDIA Quantum-2 este o platformă de rețea InfiniBand de 400 Gbps care constă în switch-ul NVIDIA Quantum-2

NVIDIA a anunțat NVIDIA Quantum-2, următoarea generație a platformei sale de rețea InfiniBand, ce oferă performanța extremă, accesibilitatea largă și securitatea puternică de care au nevoie furnizorii de cloud computing și centrele de supercalculatoare.

Cea mai avansată platformă de rețea end-to-end construită vreodată, NVIDIA Quantum-2 este o platformă de rețea InfiniBand de 400 Gbps care constă în switch-ul NVIDIA Quantum-2, adaptorul de rețea ConnectX-7® , unitatea de procesare a datelor (DPU) BlueField-3® și tot software-ul ce suportă noua arhitectură.

 

NVIDIA Quantum-2 include caracteristici cheie necesare pentru sarcini de lucru solicitante ce rulează în ambele domenii. Cu 400 Gbps, NVIDIA Quantum-2 InfiniBand dublează viteza de rețea și triplează numărul de porturi de rețea. Aceasta accelerează performanța de 3 ori și reduce de 6 ori nevoia de switch-uri de tip "fabric" pentru centrele de date, reducând în același timp consumul de energie și spațiul din centrele de date cu 7 procente fiecare.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania