De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Mai 16, 2022
Procesorul Habana Gaudi2 oferă o performanță de două ori mai mare decât GPU-ul ...
Mai 16, 2022
Performanță ridicată în fiecare clasă. Echipată cu arhitectura AMD RDNA™ 2, ...
Aprilie 29, 2022
Infinidat a anunțat următoarea generație de matrice în stare solidă din ...
Aprilie 21, 2022
Distribuitorul cu valoare adăugată Asbis se asociază cu brandul premium Loewe, ...
Aprilie 14, 2022
Minutul de tehnologie: Sistemul grafic Intel Arc include o nouă ...
NVIDIA anunță platforma de infrastructură de rețea pentru centre de date de înaltă performanță Spectrum

Martie 29, 2022

NVIDIA

NVIDIA anunță platforma de infrastructură de rețea pentru centre de date de înaltă performanță Spectrum

Platforma End-to-End 400G Hyperscale Networking Platform oferă o accelerare de 4 ori mai mare cu ajutorul switch-ului inovator Spectrum-4, BlueField-3 DPU și ConnectX-7 SmartNIC

Download now

NVIDIA SPECTRUM-4

NVIDIA a anunțat NVIDIA Spectrum™-4, următoarea generație a platformei sale Ethernet, care permite performanțe extreme de rețea și securitate robustă necesare pentru infrastructura centrelor de date la scară largă.

Prima platformă de rețea end-to-end de 400 Gbps din lume, NVIDIA Spectrum-4 oferă un debit de comutare de 4 ori mai mare decât generațiile anterioare, cu 51,2 terabiți pe secundă. Aceasta este formată din familia de switch-uri NVIDIA Spectrum-4, NVIDIAConnectX®-7 SmartNIC, NVIDIA BlueField®-3 DPU și software-ul de infrastructură pentru centre de date DOCA™ pentru a supraîncărca aplicațiile cloud-native.

Creat pentru AI, NVIDIA Spectrum-4 vine pe măsură ce centrele de date cresc exponențial și cer performanțe extreme, securitate avansată și caracteristici puternice pentru a permite virtualizarea și simularea avansată de înaltă performanță. Platforma Ethernet Spectrum-4 include caracteristici cheie necesare pentru cerințele fără compromisuri ale acestor tehnologii. Comutatoarele Spectrum-4 permit o precizie de sincronizare de o nanosecundă - ceea ce reprezintă o îmbunătățire de cinci până la șase ordine de mărime în comparație cu centrele de date tipice, bazate pe milisecunde. De asemenea, acestea accelerează, simplifică și securizează structura de rețea cu o lățime de bandă per port de două ori mai rapidă, de patru ori mai puține switch-uri și un consum de energie cu 40% mai mic față de generația anterioară. Platforma Spectrum permite simularea spațiului și a timpului cu precizie în platforma NVIDIA Omniverse™ pentru colaborare și simulare de proiectare 3D, iar rețeaua de switch-uri Spectrum-3 conectează 32 de servere OVX pentru a forma OVX SuperPOD.

„O nouă eră a tehnologiilor cloud la scară masivă, cum ar fi Omniverse, necesită o transformare a arhitecturii centrului de date”, a declarat Kevin Deierling, vicepreședinte Networking la NVIDIA. „Performanța extremă a platformei Spectrum-4 și securitatea robustă vor echipa centrele de date pentru a stimula descoperiri inovatoare care depășesc limitele a ceea ce este posibil în beneficiul societății.”

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania