De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
NVIDIA adaugă Cumulus Networks la rețeaua sa ca urmare a achiziției Mellanox

Iunie 18, 2020

NVIDIA, Cumulus, Mellanox

NVIDIA adaugă Cumulus Networks la rețeaua sa ca urmare a achiziției Mellanox

Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi accelerate, dezagregate și definite de software în tendințele globale ale creșterii exponențiale în AI, HPC și cloud computing.

Volumul de lucru se schimbă, seturile de date se extind, toate acestea necesită o rețea de resurse de calcul și stocare pe care utilizatorii trebuie să le programeze, deoarece centrul de date se dezvoltă rapid în noua unitate de calcul.

Cumulus ofera o suita populara de software de retea de la sisteme de operare la analitice, oferind astfel multiple posibilități de alegere a modului de implementare si automatizare a centrelor de date. Pentru NVIDIA Cumulus este o parte cheie a viziunii sale in domeniul rețelisticii.

Cumulus acceptă peste 2.000 de clienți folosind 130 de platforme hardware care rulează Cumulus Linux, sistemul său de operare pentru comutatoarele de rețea. De asemenea, Mellanox le-a oferit utilizatorilor posibilitatea de a alege software-ul de rețea în cadrul strategiei Open Ethernet, lansată în 2013.

Această combinație de hardware și software permite programului de analiză să identifice problemele pe care software-ul AI le-ar putea aborda automat în rețele și multe altele.

Companiile pot inova acum în întregul stack de la cipuri până la analize în rețea și calcul accelerat cu GPU-uri și DPU, datorită acestei cooperări.

Conform bogului oficia NVIDIA , “Partea de hardware și software de rețea trebuie să meargă mână în mână pentru ca volumele de lucru AI, cloud și HPC să poată rula flexibil în întregul centru de date. Având în vedere cererea pentru acest tip de calcul elastic, întoarcerea în trecut, unde fiecare sistem de rețea avea mediul său de programare nu mai este posibilă”

Sursă>>>

 

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre soluțiile Cumulus și NVIDIA, vă rugăm să ne scrieți la adresa vad@asbis.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania