De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Super performanță și viteză maximă oricând și oriunde, cu cel mai avansat mouse compact Logitech

Septembrie 21, 2020

Logitech

Super performanță și viteză maximă oricând și oriunde, cu cel mai avansat mouse compact Logitech

MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru

CUMPARA ONLINE


MX Anywhere 3

 

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) anunță noul MX Anywhere 3 and MX Anywhere 3 for Mac mouși compacti fără fir, concepuți pentru creatori profesioniști, dezvoltatori de aplicații și oricine caută performanță, portabilitate și confort oriunde trebuie să lucreze. Mouse-ul este construit pentru a fi utilizat pentru orice suprafață, inclusiv sticlă, funcționând la fel de bine în spații de lucru variate din casă sau din birou. Cu rotița MagSpeed de generație următoare, MX Anywhere 3 derulează în liniște până la 1.000 de linii pe secundă și se schimbă automat între modul cu clichet și modul hiper-rapid, oferindu-vă cea mai mare precizie de care e capabil un mouse compact.”

MX Anywhere 3 , cel mai nou produs al gamei premium de produse MX, este conceput special pentru a crea,și lucra cu viteza gândului, astfel încât să puteți lucra perfect orice aveți nevoie”, a spus Delphine Donne-Crock, director general creativitate și productivitate la Logitech. „Conceput pentru a-ți îmbunătăți fluxul de lucru oricând și oriunde trebuie să fii productiv, MX Anywhere 3 este confortabil și se potrivește bine pentru mâini mai mici.”

Caracteristici cheie:

·          MagSpeed Magnetic Scrolling

·          Precizie incredibil de mare pe orice suprafață

·          Portabilitate

·          Design ergonomic și formă inclusivă

·          Multi-SO

·          Profiluri specifice aplicațiilor și personalizarea butoanelor

 Compatibilitate

MX Anywhere 3 funcționează cu Windows®, macOS, iPadOS, ChromeOS și Linux. MX Anywhere 3 pentru Mac este optimizat pentru macOS, este compatibil cu iPad și include un cablu de încărcare USB-C la USB-C pentru Mac.

Disponibilitate

Logitech MX Anywhere 3 și MX Anywhere 3 pentru Mac vor fi disponibile la ASBIS la începutul lunii octombrie 2020.

>>Logitech MX Anywhere 3

  Despre Logitech

Logitech G, brand Logitech International, este liderul global în echipamente de jocuri pentru computere și console. Logitech G oferă jucătorilor de toate nivelurile tastaturi, mouși, căști, mousepad-uri și produse de simulare zbor - cu design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru jocuri. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech G pe logitechG.com,  company blog sau @LogitechG.Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A. și / sau filialele sale din S.U.A. și alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei logitech.com.

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania