De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Noul mouse fără fir Logitech M190 aduce design modern și confort de durată de la liderul mondial pentru mouși și tastaturi la un preț accesibil

August 24, 2020

Logitech

Noul mouse fără fir Logitech M190 aduce design modern și confort de durată de la liderul mondial pentru mouși și tastaturi la un preț accesibil

Design modern și confort de durată de la liderul mondial pentru mouși și tastaturi la un preț accesibil

BUY ONLINE

Logitech M190

Verificati disponibilitatea

Mouși fără fir, durabili, cu precizie mare și formă conturată pentru mâini mai mari

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) a anunțat Logitech M190 Mouse-ul fără fir de dimensiuni mari, un mouse fără lag, cu o formă conturată, conceput pentru mâini mai mari. Rămâi productiv și confortabil mai mult timp și lucrează fără fir până la 10 metri acasă sau la birou cu noul M190, oferind un control precis al cursorului și derularea linie cu linie la un preț accesibil. Forma ambidextră face din M190 mouse-ul ideal pentru mâinile care au nevoie de un mouse mai mare și o alternativă la trackpad, de la liderul mondial în mouși și tastaturi.
Mouse-ul wireless M190 Full-Size este proiectat să urmeze curba naturală a mâinii cu butoane evidențiate și suport suplimentar pentru palme și oferă o utilizare fără griji pentru până la 18 luni cu bateria inclusă, pornind automat în modul de economisire a energiei atunci când nu este utilizat . Receptorul USB vă permite să-l conectați simplu și ușor, ceea ce face ușor transportul de la un spațiu de lucru la altul cu conectivitate fiabilă.

Caracteristici complete

·              SUPER CONFORT – Confort optim pentru fiecare mână, cu o formă conturată, concepută special pentru a urma curba naturală a mâinilor mai mari. Butoanele evidențiate ghidează degetele în poziția ideală.

 

·              CONEXIUNE FĂRĂ FIR ȘI LAG – Lucrați fără fir și deplasați-vă liber - de la 10 metri distanță . Fără cablu nu înseamnă ordine pe birou și transport ușor.

 

·              SUPER CALITATE – Calitate excelentă, precizie mare și defilare linie cu linie la un preț accesibil. Navigare mai ușoară, fără clicuri enervante ratate.

 

·              FĂCUT SĂ DUREZE – Calitate durabilă și fiabilă de la liderul mondial în mouși și tastaturi. Un mouse de zi cu zi pe care să-l utilizați timp îndelungat.

 

·              DURATA DE VIAȚĂ A BATERIEI-18 LUNI – Bucurați-vă de luni de utilizare fără griji. Modul de economisire a energiei începe automat atunci când nu este utilizat. Baterie AA inclusă.

Disponibilitate

Mouse-ul fără fir M190 Full-Size va fi disponibil în țările ASBIS în septembrie 2020.

>>Mouse Logitech M190 Full-Size fără fir

Despre Logitech

Logitech G, brand Logitech International, este liderul global în echipamente de jocuri pentru computere și console. Logitech G oferă jucătorilor de toate nivelurile tastaturi, mouși, căști, mousepad-uri și produse de simulare zbor - cu design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru jocuri. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech G pe logitechG.com,  company blog sau @LogitechG.Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A. și / sau filialele sale din S.U.A. și alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei logitech.com.

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania