De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 14, 2020
În timpul pandemiei COVID-19, fiecare companie trebuie să găsească modalități ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Logitech dă un plus de putere Mac-ului cu MX Master 3 și MX Keys Series pentru Mac

Iulie 07, 2020

Logitech, Keyboard

Logitech dă un plus de putere Mac-ului cu MX Master 3 și MX Keys Series pentru Mac

Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii digitali care utilizează ecosistemele Mac și iPad

CUMPARA ONLINE

Logitech MX

Check availability with your country manager

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) anunță Logitech MX Master 3 for Mac și Logitech MX Keys for Mac, acum optimizate pentru utilizatorii Mac și Apple. Cei mai populari mouși și cele mai performante tastaturi performante Logitech, disponibile în Space Grey, au fost adaptate pentru a completa cel mai bine ecosistemul Apple și pentru a ajuta milioane de creatori digitali care lucrează pe Mac și iPads.

„Vrem să ajutăm utilizatorii de Mac să-și atingă potențialul maxim cu ajutorul mouse-ului și tastaturii noastre, ce îmbunătățesc fiecare spațiu de lucru”, a spus Delphine Donne-Crock, directorul general al creativității și productivității la Logitech. „Cele mai noi adăugări la seria Master au fost reimaginate pentru creatorii de conținut, care au nevoie de cele mai bune instrumente pentru crearea și valorizarea esteticii Apple, alături de productivitate și performanță sporită. Cu MX Master 3 și MX Keys pentru Mac, am dorit să oferim cea mai bună experiență posibilă pe Mac și iPad. ”

Logitech MX Master 3 pentru Mac

Logitech MX Master 3 pentru Mac Advanced Wireless Mouse este creat pentru a-conferi super caracteristicile Master Series, Mac-ului și iPad-ului incluzând derularea MagSpeed care trece în mod silențios de la un clic precis la un mod hiper-rapid, confort și o zonă optimizată pentru a accesa fără efort butonul de reglare și butoanele mari. Senzorul Darkfield 4000dpi vă permite să-l folosiți pe orice suprafață, chiar și sticlă și să atingeți pixelul potrivit de fiecare dată în timp ce lucrați la modele detaliate PhotoShop. Profilurile specifice aplicației optimizează fluxul de lucru pentru Adobe, Google Chrome, Safari și nenumărate alte opțiuni de personalizare. Bateria reîncărcabilă MX Master 3 pentru Mac durează până la 70 de zile și poate fi încărcată în timpul utilizării.

Logitech MX Keys pentru Mac

Logitech MX Keys pentru Mac Advanced Key Illuminated Keyboard oferă utilizatorilor cea mai bună experiență de scriere de la Logitech într-un aspect Mac. Cu taste adaptate la forma degetelor, tastatura oferă o experiență de tastare superioară, cu un răspuns tactil excelent și dispune de iluminare inteligentă astfel încât atunci când mâinile tale se apropie de tastatură, se adaptează la condițiile de iluminare ambientală. MX Keys for Mac are un firmware optimizat pentru Mac, este echipat cu încărcare USB-C la USB-C și vă permite să vă mutați cu ușurință de pe MacBook, iPad sau iPhone.

MX Master 3 x MX Keys – adaptat pentru Mac

Logitech MX Master 3 pentru Mac și MX Keys pentru Mac sunt proiectate pentru performanțe sporite. Master Series pentru Mac oferă mai multă viteză și precizie și au fost optimizate pentru Mac. Puterea MX este acum optimizată pentru MacOS și compatibilă cu iPadOS, permițându-vă să lucrați perfect pe dispozitivele Apple.

Logitech MX Master 3 for Mac and Logitech MX Keys for Mac will be available in ASBIS countries in August.

Logitech MX Master 3 pentru Mac și Logitech MX Keys pentru Mac vor fi disponibile în luna august.

>>Logitech MX Master 3 pentru Mac >>Logitech MX Keys pentru Mac   Despre Logitech

Logitech G, brand Logitech International, este liderul global în echipamente de jocuri pentru computere și console. Logitech G oferă jucătorilor de toate nivelurile tastaturi, mouși, căști, mousepad-uri și produse de simulare zbor - cu design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru jocuri. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech G pe logitechG.com,  company blog sau @LogitechG.

 

Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A. și / sau filialele sale din S.U.A. și alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei logitech.com.

 

 

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania