De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Ianuarie 13, 2023
Intel evidențiază adoptarea la scară largă, de către industria de profil, în ...
Ianuarie 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, ...
Noiembrie 25, 2022
Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data ...
Noiembrie 18, 2022
Noile sisteme sunt concepute pentru a face ca infrastructura centrului ...
Noiembrie 17, 2022
Noul NUC dispune de procesoare deblocate Intel Core din a 13-a generație, ...
Noiembrie 17, 2022
Un portofoliu extins de servere și sisteme de stocare echipate cu viitoarele ...
PRODUSELE ȘI SOLUȚIILE IOT, ICT ȘI DE REȚELE DESCHISE SUNT DISPONIBILE ACUM DATORITĂ PARTENERIATULUI DINTRE ASBIS ȘI PICA8

Ianuarie 05, 2023

ASBIS, PICA8

PRODUSELE ȘI SOLUȚIILE IOT, ICT ȘI DE REȚELE DESCHISE SUNT DISPONIBILE ACUM DATORITĂ PARTENERIATULUI DINTRE ASBIS ȘI PICA8

ASBIS Enterprises PLC, un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii ICT, IoT pentru piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA); și Pica8 Inc., un inovator de top cu sediul în SUA din domeniul software-ului de rețea pentru întreprinderi, anunță începutul cooperării în vederea extinderii prezenței liniei unice de produse Pica8 pentru clienții ASBIS de pe piețele EMEA.

Această cooperare deschide accesul la o soluție software de rețea deschisă ce oferă medii de comutare flexibile pentru întreprinderi, cu avantajele automatizării rețelelor și economii semnificative față de furnizorii tradiționali, inclusiv beneficii pentru rețelele de întreprinderi și pentru lucrul la distanță.

Pentru clienții noștri, am devenit ambasadorul celor mai bune, mai solicitate și selectate produse și soluții ICT, ce răspund atât nevoilor clienților de afaceri, cât și ale celor privați. Prin urmare, nu puteam să nu luăm în considerare soluțiile unice oferite de Pica8, un furnizor global de software de rețea pentru întreprinderi pentru rețelele de tip white box, deoarece acum clienții noștri din peste 56 de țări pot utiliza aceste soluții,” a declarat Costas Tziamalis, Deputy CEO la ASBIS Group.

Pica8 a fost prima companie ce a lansat pe piață un comutator software de rețea independent de hardware, și continuă să fie alternativa de rețea deschisă la consolele de gestionare și automatizare proprietare costisitoare”, a declarat James Liao, fondator și CTO pentru Pica8. „Parteneriatul cu ASBIS se potrivește în mod natural cu afacerea și clienții noștri, sporindu-ne acoperirea geografică și crescându-le în același timp portofoliul. Produsele noastre sunt concepute pentru a permite integrarea perfectă în orice mediu de rețea cu extindere pentru a găzdui funcții pe care profesioniștii în rețele le vor găsi indispensabile.”  

Despre Pica8
Pica8 este alternativa de software de rețea deschisă din industrie la Cisco, Juniper și Arista pentru întreprinderi. Controlerul de rețea AmpCon™ de la Pica8 pentru management centralizat și automatizare și comutatoarele software PicOS® pentru rețele și securitate au înlocuit cu succes comutatoarele Cisco DNA Center și Catalyst și soluțiile concurente Juniper și Arista pentru rețele de campus, centre de date și site-uri distribuite în cadrul întreprinderilor din Fortune 500. Software-ul Pica8 este implementat la peste 1.000 de clienți din peste 40 de țări. Pentru mai multe informații, vizitați
www.pica8.com 

 

Despre ASBIS Group
ASBIS Group este un important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator și furnizor de produse, soluții și servicii IT, IoT pentru piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), cu birouri locale în 27 de țări. Cu o experiență de peste 30 de ani în industria IT, activitatea ASBIS se bazează pe patru piloni: distribuția de hardware și software pentru Client Computing și Centre de Date, dezvoltarea afacerilor pentru consumatori, full stack în crearea de produse de clasă mondială și soluții și proiecte complexe pentru întreprinderi mari. 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania