De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iunie 24, 2021
Lucrați cu încredere în acest design puternic, dar mic, al factorului de formă. ...
Iunie 14, 2021
Prestigio și-a extins gama de accesorii pentru vin prin adăugarea unui nou ...
Iunie 14, 2021
Intel a fost întotdeauna un producător de dispozitive integrate. În 2021, ...
Iunie 11, 2021
European Hardware Association (EHA) a anunțat dispozitivele sau componentele ...
Iunie 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, important distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator ...
Iunie 07, 2021
Procesoarele AMD Ryzen ™ seria 5000 oferă performanțe maxime, indiferent dacă ...
Strategia Intel „IDM 2.0” a fost definită în 60 de secunde

Iunie 14, 2021

INTEL

Strategia Intel „IDM 2.0” a fost definită în 60 de secunde

Intel a fost întotdeauna un producător de dispozitive integrate. În 2021, compania și-a extins planurile și capacitățile

De la înființarea în 1968, Intel a fost un producător de dispozitive integrate sau IDM. Aceasta este o companie care proiectează și construiește propriile cipuri cu semiconductori.

 

In Martie, CEO Pat Gelsinger a prezentat “IDM 2.0,” o evoluție majoră a acelei strategii. Noul model IDM al Intel include extinderi semnificative de fabricație, planuri pentru ca Intel să devină un furnizor important de capacitate de turnătorie în SUA și Europa pentru a servi clienții la nivel global și extinderea utilizării de către Intel a turnătorilor externi pentru unele dintre produsele sale.

 

Despre Intel

Intel (Nasdaq: INTC) este lider în industrie, creând o tehnologie care schimbă lumea, permite progresul global și îmbogățește viețile. Inspirați de legea lui Moore, lucrăm continuu pentru a avansa proiectarea și fabricarea semiconductoarelor și pentru a ajuta la soluționarea celor mai mari provocări ale clienților noștri. Prin încorporarea informațiilor în cloud, rețea, și orice fel de dispozitiv de calcul, valorificăm potențialul datelor pentru a transforma în bine afacerile și societatea. Pentru a afla mai multe despre inovațiile Intel, accesați newsroom.intel.com and intel.com.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa trimiteti mesaj la sales@asbis.ro.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania