De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

August 27, 2021
Această categorie premiază cele mai bune proiecte IT de pe piața britanică
August 12, 2021
Deblocați viteza Gen4. Construcție mai solidă cu SSD-ul P5 Plus NVMe.
August 12, 2021
Obțineți performanță și puncte cu această super promoție. În plus față de ...
August 06, 2021
Cu grafică AMD Radeon ™ încorporată, procesoarele desktop Ryzen ™ 5000 din ...
August 05, 2021
Un mini PC de joc oferă performanțe fără compromisuri într-o amprentă mică
August 05, 2021
Intel își optimizează cea mai recentă platformă de stații de lucru pentru ...
Kitul Intel NUC 11 Extreme oferă o experiență de joc high-end

August 05, 2021

Intel, PC, Gaming

Kitul Intel NUC 11 Extreme oferă o experiență de joc high-end

Un mini PC de joc oferă performanțe fără compromisuri într-o amprentă mică

Intel a anunțat kitul Intel® NUC 11 Extreme (denumit „Beast Canyon”), un computer desktop extrem de modular proiectat pentru a oferi o experiență fenomenală pentru jocuri, streaming și înregistrare. Cu cele mai recente procesoare Intel® Core ™ din a 11-a generație, suport pentru plăci grafice discrete de dimensiuni complete și o gamă completă de porturi I / O, kitul Intel NUC 11 Extreme oferă un joc de înaltă performanță și imagini fluide, captivante.


Kituri compacte Intel NUC 11 Extreme sunt concepute pentru a oferi experiențe de joc puternice și captivante.Pentru performanță, conectivitate și modularitate, kitul Intel NUC 11 Extreme oferă performanțe masive cu o amprentă redusă.


Caracteristici cheie

Cel mai performant procesor Intel NUC oferă încă un pachet de PC premium și optimizat pentru a crea desktop-uri inovatoare, adaptate nevoilor unice de performanță ale jucătorilor. Conținând cele mai noi componente hardware într-o carcasă minusculă de 8 litri, kitul Intel NUC 11 Extreme este dotat cu caracteristici ce se găsesc de obicei în platforme de jocuri mult mai mari și oferă opțiuni de design personalizabile. 

Despre amprentă mică, performanță masivă

Cerul este limita cu un procesor Intel® Core ™ i9 din a 11-a generație, cu opt nuclee, 16 fire și o frecvență de până la 5,0 GHz. Kiturile sunt disponibile și cu un procesor Intel® Core ™ i7 din generația a 11-a deblocat. Funcțiile suplimentare includ:

  • Două porturi Thunderbolt 4, Intel Wi-Fi 6E, un port Intel® Ethernet de 2,5 gigați și o sursă de alimentare internă de 650 de wați.
  •  Personalizați cu o placă grafică discretă de dimensiuni complete, până la 64 de gigaocteți de memorie dual-channel și opțiuni de stocare masive, datorită celor patru sloturi M.2.
  • Capacul șasiului articulat pentru modernizare mai ușoară.
  • Trei mari ventilatoare de 92 mm păstrează lucrurile reci și liniștite în timpul orelor de joc îndelungi
  •  Iluminarea RGB sub șasiu și sigla frontală RGB înlocuibilă înseamnă că fiecare kit poate avea propriul design de semnătură în interior și în exterior.

 

Noile kituri Intel NUC 11 Extreme sunt așteptate să fie disponibile începând cu al treilea trimestru al anului 2021, cu mai multe lansări până la sfârșitul acestui an.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la intel-nuc@asbis.ro

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania