De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Noiembrie 25, 2022
Noul hardware de calcul exascale este pregătit pentru HPC, AI, cloud, big data ...
Noiembrie 18, 2022
Noile sisteme sunt concepute pentru a face ca infrastructura centrului ...
Noiembrie 17, 2022
Noul NUC dispune de procesoare deblocate Intel Core din a 13-a generație, ...
Noiembrie 17, 2022
Un portofoliu extins de servere și sisteme de stocare echipate cu viitoarele ...
Noiembrie 09, 2022
Promoțiile sunt valabile până la data de 31 decembrie 2022. Profitați de ...
Noiembrie 04, 2022
Primele GPU de gaming din lume cu tehnologie Chiplet. Construită pe arhitectura ...
Intel prezintă un nou procesor Intel pentru viitoarele PC-uri din segmentul Essential

Septembrie 21, 2022

Intel

Intel prezintă un nou procesor Intel pentru viitoarele PC-uri din segmentul Essential

Intel se concentrează mai mult pe mărcile emblematice Intel Core, Intel Evo și Intel vPro

Intel introduce un nou procesor pentru spațiul esențial al produsului: Intel® Processor. Noua ofertă va înlocui Intel Pentium® și Intel Celeron® în stiva de produse pentru notebook-uri din 2023.

“Fie că este vorba de muncă sau de distracție, importanța PC-ului a devenit tot mai evidentă pe măsură ce ritmul rapid al dezvoltării tehnologice continuă să modeleze lumea. Intel se angajează să stimuleze inovația în beneficiul utilizatorilor, iar familiile noastre de procesoare entry-level au fost esențiale pentru ridicarea standardului PC-ului la toate nivelurile de preț. Noul brand de procesor Intel va simplifica ofertele noastre, astfel încât utilizatorii să se poată concentra pe alegerea procesorului potrivit pentru nevoile lor.” Josh Newman, vicepreședinte Intel și director general interimar al Platformelor Mobile de Clienți

De ce este important

Cu această nouă arhitectură de marcă simplificată, Intel va continua să se concentreze mai mult pe mărcile sale emblematice: Intel® Core™, Intel® Evo™ și Intel vPro®. În plus, această actualizare eficientizează ofertele de brand pe segmentele de PC-uri pentru a permite și îmbunătăți comunicarea cu clienții Intel cu privire la valoarea fiecărui produs, simplificând în același timp experiența de cumpărare pentru clienți.

Despre Procesorul Intel

Procesorul Intel va servi drept nume de marcă pentru mai multe familii de procesoare, contribuind la simplificarea experienței de cumpărare a produsului pentru consumatori. Intel va continua să ofere aceleași produse și beneficii în cadrul segmentelor. Brandul lasă neschimbate ofertele actuale Intel și gama de produse disponibile.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania